Dodaj svoje podjetje
JOŽEF ŠKOF S.P.

JOŽEF ŠKOF S.P.


JOŽEF ŠKOF S.P.
4.5 (2)
Dvor pri Polhovem Gradcu 1 b, 1355 Polhov Gradec
Podjetje POHIŠTVO - MIZARSTVO ŠKOF, JOŽEF ŠKOF S.P. izdeluje pohištvo po meri, Ljubljana pa se lahko pohvali, da ima strokovnjaka na tem področju. Pohištvo prilagodijo in izdelajo vsaki stranki posebej. Znani so po izdelavi omar z drsnimi vrati.

Omare, ki imajo vgrajena drsna vrata so priročne, saj potrebujejo bistveno manj prostora za uporabo. Tako je tudi prostor, potreben za prehod ali odpiranje bistveno manjši. Tudi drsna vrata so lahko dobro izkoriščena. Nanje lahko namestijo ogledala, lahko pa jih umetelno okrasijo in s tem polepšajo vaš prostor. Delajo kvalitetno ter po konkurenčnih cenah, to dokazujejo tudi zadovoljne stranke. Pohištvo po meri je mogoče malce dražje, toda je bolj kvalitetno in obstojno. Ljubljana ima veliko ponudnikov s tovrstnimi izdelki, pomembna pa je kvaliteta in zadovoljstvo strank. 

Podjetje ima dolgoletne izkušnje na področju izdelave pohištva, omar, omar z drsnimi vrati, njihove storitve pa zajemajo tudi svetovanje in projektiranje, brezplačno pa vam uredijo še 3D izris. Poleg izdelave pohištva poskrbijo tudi za montažo le tega. Ponosni so na svoje pohištvo, pohvalijo pa se lahko z izjemnimi kuhinjami in dnevnimi sobami. Izdelujejo tudi spalnice, otroške sobice, mansardne in garderobne omare, notranja in vhodna vrata ter stopnice. Vso pohištvo lahko izdelajo po naročilu, uporabijo pa lahko vaš načrt ali pa njihove ideje.

Kuhinje po meri so lahko klasične ali masivne, otroške sobe so prilagojene našim malčkom ter naše spalnice krasijo omare z drsnimi vrati, pa tudi stopnice po meri nam olajšajo in omogočijo lažjo pot do želenega cilja. 

Njihovi izdelki:
- pohištvo po meri
- omare z drsnimi vrati
- kuhinje po meri
- pohištvo za mansarde
- otroške sobe
- dnevne sobe
- spalnice
- stopnice
- notranja vrata
- mize

Za več informacij vezane na izdelavo omar z drsnimi ali običajnimi vrati, na otroške sobe, stopnice, kuhinje po meri ali vgradne omare z drsnimi vrati, jih kontaktirajte ali obiščite njihovo spletno stran.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

super omara

Izdelali so mi točno tako omaro kot sem si zaželela. Sigurno se bom še za kakšen drug kos pohištva odločila. Sicer niso med najcenejšimi ampak so pa kvalitetni!!


Medvode

Mojster mi je naredil stopnice, moram reči da so zelo lepo izdelane. Pa še hitro je končal. Mi je pa tudi Moja Dejavnost zelo pomagala pri iskanju pravega mizarja nism čisto vedela koga poklicat


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si