Dodaj svoje podjetje
Okulistični pregledi Slovenj Gradec

OKULISTIKA FALEŽ D.O.O.


Stari trg 27, 2380 Slovenj Gradec

Okulistični pregledi Slovenj Gradec |

Se sprašujete kje so vam na voljo strokovni, hitri in prijazni ter individualni okulistični pregledi, Slovenj Gradec pa je mesto kjer potrebujete dobrega okulista oziroma zanesljivo optiko? Potem ste prišli na pravi naslov!

OKULISTIKA FALEŽ D.O.O. smo že več kot 10 let znani po tem, da so pri nas na voljo dobri in ugodni okulistični pregledi, Slovenj Gradec pa nas pozna in nam zaupa tudi pri izbiri korekcijskih in sončnih očal, kontaktnih leč in ostalih optičnih pripomočkov.

okulisticni-pregledi-slovenj-gradec_1

Okulistični pregledi Slovenj Gradec

Po tem, ko pri nas opravite pregled vida oziroma vam izmerimo dioptrijo, si lahko izberete tudi korekcijska ali sončna očala oziroma kontaktne leče.

Na voljo imamo bogat prodajni program priznanih znamk, poleg tega vam vedno strokovno in prijazno svetujemo, da si ne izberete le očal, s katerimi boste dobro videli, pač pa da najdete tudi okvir, ki vam bo na obraz lepo pristajal in postal vaš nepogrešljiv modni dodatek. 

Pri nas boste našli ugodna in kvalitetna očala in leče, poleg tega pa smo vam vedno na voljo tudi za posvet oziroma za okulistične preglede. 

Za vsa dodatna vprašanja, kdaj so okulistični pregledi Slovenj Gradec na voljo, za naročila ipd., nas obiščite na Starem trgu 27 ali nas pokličite. 

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

termin za pregled imam napotnico

Prosim, če me pokličete, da se dogovorimo za termin pregleda.


imam napotnico za pregled,rada bi se naro...

imam napotnico za pregled oči ,prosim če mi sporočite termin kdaj se lahko zglasim pri vas,ker se na telefon ne oglašate. lep pozdrav ida knez


INFORMACIJA

ZARADI NEDOSEGLJIVOSTI NA TELEFON VAM PIŠEM Ker imam dotrajana očala rabim nova. Zato bi rabil zadnji recept (zeleni) na katerem bo razvidno tudi moje zadnje merjenje dioptrije. Sporočite mi ali mi lahko to pošljete po šoti ali se moram oglasiti pri vas. Zanima me tudi, ali je glede na pretekli čas zadnjega merjenja dioptrije potrebno ponovno merjenje in če ali za to potrebujem napotnico mojega zdravnika. lp VIKTOR PUHR PRI SKALI 19 RADLJE OB DRAVI


Poslovni obisk

Spoštovani, Sem predstavnik podjetja Alcom d.o.o. iz Kranja, ker vas ne dobim na telefon vam pišem in prosim če me lahko pokličete, da se dogovorimo za sestanek. Lep pozdrav, Jernej Tomašič Alcom d.o.o.


nejavljanje na telefon

Zakaj se ne javite na nobeno tel. št.? Ali ne delate več


pregled

Zanima me čakalna doba za okulistični pregled. Hvala


pregled oči zaradi sladkorne bolezni tipa2.

Prosim za termin pregleda oči, in koliko mora biti veljavnost napotnice.


Nedosegljivi na telefone, zato sem poslal povpraševanje po elektr.pošti

Pozdravljeni, ...na telefone ste popolnoma nedosegljivi, jaz pa bi vseeno potreboval termin za pregled za zamenjavo poslovnih očal za blizu in daleč, ki sem jih pred nekaj leti nabavil pri Vas. Hvala in LP Bojan Bojan Prednik Kotlje 225 2394 Kotlje


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si