Dodaj svoje podjetje
Odkup rabljenih vozil Savinjska

A-MOBIL, FILIP GOBEC S.P.


Zeče 28C, 3210 Slovenske Konjice

Prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska |

Že od samega začetka se v podjetju A-MOBIL, FILIP GOBEC S.P. ukvarjamo s prodajo in odkupom rabljenih vozil po Savinjski regiji.

Nudimo odlične prodajne oziroma odkupne pogoje, kakršne drugje na Savinjskem ne boste našli, prepričali pa vas bomo tudi s svojo strokovnostjo, prijaznostjo, poštenim in osebnim pristopom do strank ter hitro odzivnostjo. 

prodaja-in-odkup-rabljenih-vozil-Savinjska_15

Prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska

Naš cilj je, da prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska potekata nemoteno, nestresno za stranko in v obojestransko zadovoljstvo. Do danes po priporočilih mnogih zadovoljnih strank svoj cilj uspešno uresničujemo in veseli bomo, če nam boste pri tem pomagali tudi vi. Odločite se za sodelovanje z nami, če vas zanimata prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska. 

Prodaja in odkup vozil Savinjska poteka na lokaciji v Slovenskih Konjicah, na naslovu Zeče 28C. Pri tem se vsaki stranki individualno posvetimo in poskrbimo, da resnično dobi pričakovano storitev s katero je popolnoma zadovoljna.

prodaja-in-odkup-rabljenih-vozil-savinjska_31

Pri nas vas čakajo odlične cene in prijazno osebje, ki poskrbi, da sta vam prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska vedno na voljo!

Z veseljem pričakujemo vaš kontakt oziroma vaš obisk, če vas zanimata prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam ter poiskali vozilo, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja. Seveda vam z veseljem ponudimo tudi strokovno pomoč oziroma svetovanje pri izbiri vozila, ki bo za vas najbolj ekonomično in udobno. 

Poleg izkušenj imamo tudi odlične reference, tako da nam lahko brez skrbi zaupate, če vas zanimata prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska. Kot že mnoge, tudi najzahtevnejše kupce, bomo zagotovo tudi vas prepričali s svojimi izkušnjami, korektnostjo, prijaznostjo, odzivnostjo, konkurenčnimi cenami. Verjamemo, da bomo uspešno sodelovali oziroma, da boste tudi vi priporočali naše storitve - prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska ko nas spoznate. 


Kontaktirajte nas za vse dodatne informacije vezane na prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska!

Po telefonu: 051/686-627, preko e-pošte: info@amobil.eu ali preko spletnega obrazca spodaj smo vam na voljo, če vas zanimata prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska. Z veseljem vam pomagamo poiskati jeklenega konjička, ki vam bo dobro služil še veliko kilometrov. Kontaktirajte nas - prodaja in odkup rabljenih vozil Savinjska sta vam na voljo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

odkup mercedes

zanima me odkup vozila mercedes c180 benzina,1999letnik,3500000km,registriran do 02.2019,dobro ohranjen,brez rje,na avtu vse deluje....lp


Odkup vozila

Zanima me odkup vozila VW Polo 1.0 comfort, letnik 1999, prevoženih 156821 km, letna vinjeta. Avto je odjavljen iz prometa.


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si