Dodaj svoje podjetje

Odkup prodaja vozil Gorenjska |

Najboljši odkup in ugodna prodaja vozil na Gorenjskem potekata v našem podjetju AVTO JOLLY, PRODAJA VOZIL D.O.O. 

Imamo dolgoletne izkušnje na področju odkupa in prodaje rabljenih vozil vseh vrst, tako osebnih, tovornih, kot tudi motornih koles in plovil. Pri nas lahko hitro in ugodno uredite tudi prepis lastništva ali naročite uvoz izbranega vozila iz tujine. 

odkup-prodaja-vozil-gorenjska_3

Odkup prodaja vozil Gorenjska

Postavljamo poštene odkupne cene, v kolikor pa s to niste zadovoljni, lahko postavite svojo ceno, denar pa prejmete po tem, ko je vozilo prodano. 

Smo sinonim za odkup prodaja vozil Gorenjska in prepričani smo, da nad našo profesionalnostjo, kvaliteto in ugodnostmi ne boste razočarani.

Ker nam vaše zadovoljstvo največ pomeni, nismo na voljo le za storitve povezane z odkup prodaja vozil Gorenjska, pač pa je poleg zaloge vozil pri nas na voljo tudi oprema ter celostna podpora. 

Nakup naših vozil je mogoč preko gotovinskega plačila, položnic, nudimo pa vam tudi leasing. Pri nakupu vam omogočamo tudi možnost ugodnega avtomobilskega zavarovanja. 

odkup-prodaja-vozil-gorenjska_1

Pri nas dobite vse na enem mestu, če vas zanimajo storitve vezane na odkup prodaja vozil Gorenjska

Zadovoljstvo svojih strank postavljamo na prvo mesto, zato se trudimo, da naša storitev - odkup prodaja vozil Gorenjska - vedno poteka hitro in za vas kar najbolj enostavno. 

Vsakemu kupcu oziroma stranki, ki se obrne ne nas, ker ga zanima odkup prodaja vozil Gorenjska, prisluhnemo in se prilagodimo vsem željam.

Na zalogi imamo bogato izbiro vozil, ki so pregledana in tehnično varna za vožnjo, v koliko pa ne najdete kar iščete, poskrbimo tudi za uvoz iz tujine po vašem naročilu. Glede na vaše potrebe in cenovni razred v katerem vozilo iščete, vam bomo pri izbiri znali pomagati tako, da boste na koncu zadovoljni z odkupno ceno oziroma podajo vašega starega avtomobila in popolnoma navdušeni nad vašo novo izbiro. 

Pri nas se vam resnično splača preveriti, kaj odkup prodaja vozil obsega, saj boste dobili vse in še več!

Za vse dodatne informacije glede odkup prodaja vozil Gorenjska smo dosegljivi preko spletne strani, kontaktnih podatkov ali osebno na naši lokaciji v neposredni bližini Kranja. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si