Dodaj svoje podjetje
DAGMAR PODGORNIK S.P.

DAGMAR PODGORNIK S.P.


Ulica Dolomitskega odreda 21, 6230 Postojna
V salonu NO.GI.CA, Dagmar Podgornik s.p. lahko pričakujete prijeten ambient ter strokovno usposobljen in prijazen team. Mag. Dagmar Podgornik je certificirana refleksoterapevtka z opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) refleksoterapevt.

Specializirani smo za refleksno masažo stopal, ki vas razbremeni nakopičenega stresa in napolni z energijo. Že stari Kitajci so verjeli, da je vsak del telesa povezan s točkami na stopalu in z masiranjem le-teh lahko odpravimo težave in blažimo simptome.
Privoščite svojim stopalom pozornost, ki si jo zaslužijo.

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA SORENSENSISTEMTM: je sproščujoča, prijetna in neboleča refleksoterapija obraza. Z delovanjem na refleksne cone na obrazu delujemo na krvožilni, živčni in hormonalni sistem ter s tem izboljšamo počutje in zmanjšamo posledice vsakodnevnega stresa. Deluje tudi kot naravni lifting; linije obraza se zmehčajo, ten se izboljša. Obrazna refleksoterapija je primerna za odrasle in otroke. Pri otrocih z učnimi in vedenjskimi težavami daje spodbudne rezultate (Pilotni projekt na OŠ Poljane, Ljubljana).

TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSOTERAPIJA (Praxis Vertebralis): je lahko samostojna tehnika ali  jo kombiniramo s klasično refleksno masažo stopal. Delamo izključno na liniji hrbtenice stopal in s tem sproščamo vkleščene hrbtenične živce. S tem izboljšamo držo telesa in sprostimo mišice ob hrbtenici, ki so zaradi vsakodnevnih stresnih situacij zakrčene.  

ROČNA LIMFNA DRENAŽA: je nežna, blaga sproščujoča tehnika, ki ima veliko kozmetičnih kot tudi medicinskih indikacij. Z ročno limfno drenažo spodbujamo delovanje limfnega sistema s tem pa iz organizma odplavljamo zaostale tekočine in odpadne snovi. Zato ima ročna limfna drenaža učinek sproščanja, regeneracije in razstrupljanja telesa. Z ročno limfno drenažo poskrbimo za dobro cirkulacijo limfe in mobilnost imunskih celic. 

Za vse dodatne informacije vezane na Nogica Postojna, nas prosimo kontaktirajte.

 • pon

  po predhodnem naročilu

 • tor

  po predhodnem naročilu

 • sre

  po predhodnem naročilu

 • čet

  po predhodnem naročilu

 • pet

  po predhodnem naročilu

 • sob

  po predhodnem naročilu

 • ned

  po predhodnem naročilu

Hčerka ima težave z branjem

Pozdravljeni Mene zanima če je možno odpraviti strah pri hcerki pred nastopom pred razredom in glasnim branjem ker ji dela težave prav branje. Hvala za odgovor na moje vprašanje. Lp Ana Grča


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si