Dodaj svoje podjetje

Negorljivi materiali Slovenija |

MINERALKA D.O.O. smo družba v Sloveniji, katere glavna proizvodnja in prodaja so kvalitetni in cenovno ugodni negorljivi materiali – negorljive mineralne plošče, ki so izolacijski material.

Iz negorljivih plošč izdelujemo protipožarne izdelke, ki jih odlikuje vrhunska kakovost, imajo dolgo življenjsko dobo in so zanesljivi, saj vas varujejo pred ognjem.

Združujemo dolgoletne izkušnje, bogato strokovno znanje in odlične reference. Delamo hitro in učinkovito, zato smo pravi partner za vas, če vas zanimajo negorljivi materiali v Sloveniji. 

Če so negorljivi materiali v Sloveniji, kar iščete, se obrnite na nas. 

Svojim strankam prisluhnemo in jim na področju protipožarne zaščite nudimo inovativne in strokovno najboljše rešitve.

Sodimo med vodilne proizvajalce negorljivih materialov v Sloveniji, kar 99 % proizvodnje je namenjene tujim trgom.

Izdelke FIPRO so testirali številni mednarodnih inštituti in potrdili, da izpolnjujejo vse najzahtevnejše kriterije protipožarnih standardov, za zdravje in okolje pa so naši negorljivi materiali popolnoma neškodljivi.


Negorljivi materiali v Sloveniji

Če se sprašujete, kje so na voljo najboljši negorljivi materiali v Sloveniji, jih boste našli v našem programu. Negorljive mineralne plošče FIPRO se v gradbeništvu uporabljajo za izdelavo ventilacijskih in dimnih kanalov, za vrata, obloge sten in stropov itd,  v ladjedelništvu pa se naše plošče uporabljajo za izdelavo protipožarnih sten, stropov in oblog v potniških ladjah, na vrtalnih ploščadih in v podmornicah.

Polizdelki iz plošč FIPRO se uporabljajo še v kaminski in bojler industriji, aluminij industriji, solarni in vetrni elektro industriji, negorljivi materiali se v Sloveniji uporabljajo tudi pri gradnji vagonov.

Za več informacij o naših negorljivih materialih in izdelkih nas kontaktirajte!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Protipožarna zaščita dimnika iz lončene peči

Imam lončeno peč v dnevni sobi, ki jo kurim v kletnem prostoru. Iz peči je kratka lončena cev dim.18x18x7 cm v dimnik. Ko kurimo se ta cev močno segreje in se je že zgodilo, da se je papir, ki je padel na to cev vnel. Zanima me vaše mnenje, kako bi to cev izoliral, da se ta cev ne bi pregrela, zaradi katere bi lahko prišlo do požara. Lep dan in vse dobro. Bogdan


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si