Dodaj svoje podjetje
1 MAH D.O.O.

1 MAH D.O.O.


Šmartinska cesta 28, 1000 Ljubljana
Podjetje 1 MAH podjetje za poučevanje, trgovino in storitve, d.o.o. so s svojimi storitvami na področju šole vožnje prisotni že skoraj 20 let. Naši učitelji vožnje so strokovnjaki za opravljanje izpita B kategorije v Ljubljani. Pri nas boste prišli najhitrejše do vozniškega izpita.

Zagotovimo kvalitetne učne ure, s tem pa omogočimo, da naši kandidati uspešno uporabljajo pridobljeno znanje tudi na samostojni poti. Naša referenca je več kot 6000 zadovoljnih strank z opravljenim dovoljenjem za vožnjo motornega vozila. Naj bo opravljanje izpita B kategorije za vas več kot le še en preizkus. Vozniško dovoljenje je v samem bistvu licenca za vožnjo vozila s pridobljeno kategorijo, ki vam ga lahko tudi vzamejo. To se lahko zgodi zaradi večih razlogov, eden med njimi je vožnja vozila z nepravo kategorijo, prevelika alkoholiziranost in podobno ter neupoštevanje cestno prometnih predpisov. Zato nudimo strokovno in kakovostno izvajanje teoretičnega dela izpita, tako da boste zagotovo najbolje pripravljeni na praktični del izpita.

Kadarkoli nas lahko pokličete in si zagotovite opravljanje ponovnega izpita. Za opravljanje izpita B kategorije ter za več informacij glede CPP smo za vas dosegljivi na naših kontaktih. Naši usposobljeni učitelji z veseljem opravljajo svoje delo, saj jim veliko pomeni, da na njihov račun po cestah vozijo vozniki z ogromno znanja in izkušenj, katere so pridobili v naši šoli vožnje. Vsakemu kandidatu se posebej posvetimo, tako da mu bo opravljanje vozniškega izpita pri nas bolj razumljivo in pa da vsak kandidat pozna vse možne situacije, ki lahko nastanejo v prometu. Na voljo imamo 5 strokovno usposobljenih sodelavcev, ki naše kandidate podučijo predvsem o varnosti med samo vožnjo.

Za več informacij, ki se nanašajo na najhitrejše do vozniškega izpita Ljubljana, nas kontaktirajte po telefonu ali pa si oglejte našo spletno stran. Vsi bodoči vozniki in vsi, ki bi želeli opravljati osvežilni tečaj znanja predpisov ali vožnje, vljudno vabljeni.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si