Dodaj svoje podjetje
Najem wc mobilnih kabin v Sloveniji

MIRKO VOGRINEC S.P.


Norički Vrh 3, 9250 Gornja Radgona

Najem wc mobilnih kabin v Sloveniji |

MIRKO VOGRINEC S.P. smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju komunalnih storitev, na nas se lahko obrnete za ugoden najem wc mobilnih kabin v Sloveniji, dejavnost pa smo razširili tudi na hitre in zanesljive hiab prevoze, prevoze razsutega tovora ter traktorske in kombajn usluge. 

Če potrebujete kvalitetne in celovite komunalne storitve v Pomurju, vam nudimo odmaševanje, izpiranje, čiščenje, praznjenje kanalizacij in greznic, odvoz odpada in fekalij ter ostala dela, skrbimo pa tudi za to, da se lahko pri nas kadar koli odločite za ugoden in hiter najem wc mobilnih kabin v Sloveniji. 
najem-wc-mobilnih-kabin-v-sloveniji_1

Najem wc mobilnih kabin v Sloveniji 

Najem wc mobilnih WC kabin v Sloveniji vam je na voljo za daljše obdobje ali le za enkraten dogodek. Najem wc mobilnih kabin je odlična rešitev na večjih prireditvah, sodelujemo pa tudi z gradbeniki, ki potrebujejo ustrezno urejene sanitarije na gradbiščih. 

Poskrbimo, da je najem wc mobilnih kabi v Sloveniji hiter, ugoden in zanesljiv. Kontaktirajte nas za naročilo katere koli naše dejavnosti, saj nad odlično ponudbo, ki jo odlikuje najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ne boste razočarani. 
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

povpraševanje

Ponudba za postavitev 2 kos Dixja (ženski in moški) za en dan - sobota 25.5.2019 za 150 obiskovalcev v Prvencih 20, Markovci pri Ptuju. Lep pozdrav, Srečko Čuš


Najem WC kabin in pisoarjev

Spoštovani, prosil bi vas za ponudbo, najema WC kabin in pisoarjev. Potrebovali bi: - 8 kos WC kabin in - 2 kosa pisoarja Prireditev se bo dogajala na Kapucinskem trgu v Škofji Loki, med 21.12. 2018 do 25.12.2018. Ali mogoče izposojate usmerjevalne in pohodne ograje? Potrebovali bi: - 15 kosov usmerjevalnih ograj - 7 kosov pohodnih ograj V primeru, da bi potrebovali še kakšno informacijo, sem dosegljiv na telefon 040 766 665, Peter. Že v naprej hvala za vaš odgovor in lep pozdrav, Peter Mesec


najem dixija

Zanima me najem dixija za 3 mesece . Ker bom dograjeval hišo bom imel 3 delavce za katere potrebujem dixi. Lokacija MB. LP Miran


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si