Dodaj svoje podjetje
Najem napihljivega gradu |

V podjetju JANI LOVŠE s.p. vam nudimo tudi najem napihljivega gradu za vaše najdražje malčke. Napihljivi grad je primeren za rojstnodnevne zabave, prireditve za otroke, zaključne prireditve v vrtcih, šolah, za animacijo otrok na porokah, piknikih ali za popestritev dolgočasnega dne.

Najem napihljivega gradu je rešitev, ki bo vašim otrokom zagotovila nepozabno in najboljšo zabavo. Poskrbite za posebno doživetje in hkrati aktivno preživljanje prostega časa ter se odločite za najem napihljivega gradu.  

Vsa napihljiva igrala so skoraj nova, čista in varna za uporabo. Za najem napihljivega gradu si oglejte spletno stran in izberete tisto igralo, za katero veste, da bo otrokom najbolj všeč. 


Najem napihljivega gradu | Nepozabna in ugodna zabava 

Najbolj zaželen za najem napihljivega gradu  je VITEŠKI GRAD, ki vsebuje 13 različnih iger. Grad je primeren za vse starosti, vsebuje pa dva tobogana in prostor, kjer so žogice in je zelo prijazno igralo tudi za najmlajše. Vaši mali vitezi lahko premagujejo ovire, se plazijo skozi predore, plezajo po plezalni steni, igrajo pikado ali košarko ter mečejo obroče. 

Mnogim se oči najbolj zasvetijo tudi, ko je na voljo napihljivo igralo PUPPY LAND, ki vsebuje velik tobogan, plezalno steno in predor, veliko povpraševanja pa je tudi za GRAD S FARMO, ki je namenjen norčijam in skakanju ter zabavi v dodatnem prostoru z žogicami.

Najem napihljivega gradu je možen že za 40 € na dan!


Najem napihljivega gradu 

Najem napihljivega gradu je možen po predhodnem dogovoru in vnaprej dogovorjeni ceni. Najem napihljivega gradu naj vas ne skrbi, je popolnoma varno igralo, poleg tega boste ob igralu dobili tudi napihovalec, cerado oz. zaščito pod igralom, kline ter navodila za uporabo.

Če se odločite za najem napihljivega gradu, vam lahko ponudimo tudi možnost prevoza na lokacijo in upravljanje z igralom v času najema. 

Najem napihljivega gradu oziroma prevzem je možen v Ljubljani in okolici. 

Za najem katerega koli napihljivega gradu smo vedno dosegljivi, da se dogovorimo o vseh podrobnostih, dodatne informacije pa smo zbrali tudi na naši spletni strani, kjer si lahko preberete pogoje za najem napihljivega gradu, ogledate predstavitveni video, oddate spletno povpraševanje za posamezno igralo in podobno. 


Enkratno otroško doživetje vam omogoča najem napihljivega gradu

Če si želite svojim otrokom pričarati nepozabne spomine, je najem napihljivega gradu zagotovo odlična formula za to. 

Najem napihljivega gradu je bila včasih fantazija vsakega mulca, danes pa je to dostopna storitev, s katero boste gotovo najbolj osrečili otroke in tudi otroka v sebi.  
Preden se odločite za najem napihljivega gradu vas vabimo tudi h ogledu galerije. Prav vsako lahko otroke popolnoma osreči, a vi izberite tisto, na katerem se boste skupaj najbolj zabavali. 

Če vas mika najem napihljivega gradu ali igral, si oglejte spletno stran, nato pa nas kontaktirajte, da vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in še podrobneje predstavimo svojo ponudbo. 

Najem napihljivega gradu bo z nami hiter, enostaven, predvsem pa nepozaben!
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Viteški grad

Pozdravljeni Zanimam se za najem napihljivega gradu in sicer za 24.05.2020. Zanima me kakšni so pogoji in cena LP Sonja Kern


Najem napihljivega gradu, 18.5.2019

Pozdravljen Jani, tako kot lansko leto, ko smo bili zelo zadovoljni z najemom viteškega gradu, vam pišem tudi letos za povpraševanje po najemu gradu, termin 18.5.2019. Ali obstaja še kakšen drug večji grad za do 10 otrok, z dvema toboganoma npr. in kakšna bi bila cena najema za en dan/oz. za dva dni. Hvala že vnaprej za poslan odgovor. Želim vam veliko nasmejanih dni, Inesz


najem 24-25.6.17

Zanimam se za najem cim večjega igrala (otroci stari od 3-10let). Prosim za predlog in ceno. Kako je z odpovedjo v primeru dežja? Lp Irena

Odgovor - JANI LOVŠE S.P.

Pozdravljena! Predlagam vam napihljivo igralo viteški grad ali tobogani,lahko si pogledate v ponudbi:http://www.praznujemo.si/ponudba.html Največje igralo kar ga imamo je Pixi land(mušnice),vendar je samo skakalni del brez tobogana in je namenjen za večje prireditve. Kar se tiče odpovedi,se lahko vse dogovorimo. lp,Praznujemo.si


Povprasevanje

Pozdravljeni. Zanima me ali je napihljiv grad vitez na voljo za 27.5.2017? Hvala in lp Natalija


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si