Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Gedžo, gostilna in prenočišča, d.o.o. Najboljši čevapčiči Novo mesto

0 / 0 ocen Oceni

  • najboljši čevapčiči
  • balkanska hrana
  • prenočišča
  • dobre pice
Zaprto
Ponedeljek
10:00 - 21:00
Torek
10:00 - 21:00
Sreda
10:00 - 21:00
Četrtek
10:00 - 22:00
Petek
10:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Bršljin 37, 8000, Novo mesto Navigiraj

Ponudba in storitve

Najboljši čevapčiči Novo mesto

Vas zanima, kje se pripravljajo najboljši čevapčiči v Novem mestu? Potem je GOSTILNA GEDŽO na Dolenjskem za vas prava izbira, obiščite nas!

Najboljši čevapčiči Novo mesto

Najboljši čevapčiči Novo mesto

Vam diši balkanski žar? Morda pleskavica, uštipci, ali pa odlični čevapčiči? Če se vam že cedijo sline in boste za priporočilo vprašali Novomeščane, vas bodo napotili v gostilno Gedžo.

Odprli smo se leta 2019, zato smo se morali kmalu po odprtju soočiti z omejenim poslovanjem zaradi koronavirusa, vendar se kljub temu nismo vdali. Po sprostitvi ukrepov smo se s polno paro podali na pot k uspehu, kar nam še danes uspeva, ker pri nas strežemo najboljše čevapčiče v Novem mestu.

Nahajamo se v Bršljinu, k nam pa prihajajo gostje iz vsega Novega mesta in tudi širše okolice, saj smo vedno bolj prepoznavni po naši okusni hrani, ugodnih cenah in prijazni postrežbi.

Dobri čevapčiči Novo mesto

V naši kuhinji vsak dan pripravljamo slastne specialitete z žara, ki niti najzahtevnejših gostov ne razočarajo. Najbolj smo poznani po najboljših čevapčičih v Novem mestu, če ne kar po celi Dolenjski. 

Seveda imamo na voljo tudi vedno svežo in pestro ponudbo ostalih jedi za vse okuse, vse pa vam postrežemo v velikih porcijah, tako da od nas zagotovo ne boste odšli lačni. 

Za nas se gostje odločajo predvsem zaradi najboljših čevapčičev v Novem mestu, ne bomo pa vas razočarali niti z odlično postrežbo, prijetnim ambientom in ugodnim cenikom

Pridite na najboljše čevapčiče v Novem mestu

Pridite na najboljše čevapčiče v Novem mestu

Pred našo gostilno je zagotovljeno tudi parkirišče, tako da je vedno poskrbljeno za enostaven dostop, ko vam zadišijo čevapčiči in si želite priti na najboljše v Novo mesto. 

Dodatno v ponudbi ne spreglejte lepih prenočišč/sob, ki smo jih uredili za vas, v kolikor želite v Novem mestu oziroma Dolenjskem preživeti več časa. Pri nas ste vedno dobrodošli!

Toplo vabljeni, da se sami prepričate, da iz naše kuhinje prihajajo najboljši čevapčiči v Novem mestu, na katere se boste vedno znova z veseljem vračali in z njimi razvajali svoje brbončice. 

Veselimo se vašega obiska!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje