Dodaj svoje podjetje

Nadgradnje tovornih vozil |Glavna dejavnost našega podjetja MF-CT, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o. so nadgradnje tovornih vozil ter predelava in izdelava specialnih nadgradenj zanje. Družba z večletno tradicijo je resnično specialist za nadgradnje tovornih vozil ter proizvodnje specialnih traktorskih, kamionskih in drugih industrijskih prikolic.

Nadgradnje tovornih vozil

Nadgradnje tovornih vozil so nam v veselje in izziv, zato predelujemo najrazličnejša vozila, skrbimo pa tudi za prevoze delovnih strojev, viličarjev in živine.

Da bi bila naša storitev kar se da celovita, pa tudi že obstoječe nadgradnje tovornih vozil vzdržujemo, servisiramo in popravljamo, ko je to potrebno. Zagotavljamo brezhibno izvedeno in dolgo življenjsko dobo naših nadgradenj. Namesto vas pa izpeljemo tudi postopek obvezne drugostopenjske homologacije.

Smo uradni zastopnik za znamke:

        -Hyva
        -Stas
        -Tenz 
        -Där
        -Cargo Floor
        -PENZ 

V podjetju zaposlujemo strokoven kader, svojo kvaliteto in prepoznavnost pa gradimo z lastnim razvojem. Sodobno opremljene proizvodne hale nam omogočajo najboljše nadgradnje tovornih vozil v okolici, saj imamo na voljo tehnološko dovršeno proizvodno, transportno, konstrukcijsko in informacijsko opremo. Neprestano se izobražujemo in spremljamo spremembe ter razvoj našega področja, da lahko našim strankam ponudimo najsodobnejše nadgradnje tovornih vozil in druge storitve enake kakovosti.

Nadgradnje tovornih vozil za različne potrebe je glavna proizvodna dejavnost našega podjetja

Nadgradnje tovornih vozil

Naš proizvodni program je vse bolj uveljavljen. Da delamo dobro, nam potrjuje vse večje število strank, ki se obrnejo na nas in naše storitve, saj jih zagotovimo v skladu z dogovori in jih prilagodimo posameznim potrebam naročnikom ter specifikacijam vozila.

Našo prepoznavnost na trgu vsak dan povečujemo, saj investiramo v lastne izboljšave. Tako smo posodobili proizvodni proces stalno pa nadgrajujemo in širimo tudi prodajni program.

Nadgradnje tovornih vozil vedno opravimo zanesljivo in strmimo k visoki kakovosti, kar pomeni, da uporabljamo kvalitetne materiale, ki omogočajo, da so konstrukcije trdne in vzdržljive ter primerne za dolgotrajno uporabo, ne glede na obremenitev.

Nadgradnje tovornih vozil

Odvisno od namena uporabe, pogojev uporabe, teže in nosilnosti je lahko konstrukcija nadgradnje izdelana iz:   

    -lahkih aluminijskih profilov    
    -trdnih jeklenih profilov    
    -nerjaveče pločevine.

Visoka kvaliteta gre pri nas z roko v roki tudi z zagotavljanjem dostopnih in ugodnih cen.


Nadgradnje tovornih vozil


Več informacij o našem podjetju in področju dela smo za vas zbrali na spletni strani, za vsa dodatna vprašanja in naročila, pa se nam oglasite. Nadgradnje tovornih vozil se začnejo z uspešnim sodelovanjem z vami!

 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si