Dodaj svoje podjetje
Mulčenje strmih terenov

LESARSTVO ROK HOLCMAN S.P.


Janževa cesta 4, 2352 Selnica ob Dravi
Mulčenje strmih terenov  | LESARSTVO ROK HOLCMAN S.P.

V podjetju se zavedamo problema zaraščenosti kmetijskih, travnih in pašnih površin, zato se že od leta 2010 ukvarjamo z mulčenjem predvsem strmih terenov.

Mulčimo travo, površine zaraščene z robidovjem in z do 10 cm debelim grmovjem, vinograde, odstranjujemo manjša drevesa, mulčimo in ravnamo pašnike, strme obcestne brežine in zaraščene gozdne robove.

Travne površine mulčimo s pomočjo stroja Irus Deltrak 2.5. ali s strojem Irus Deltrak 2.0. odvisno od zahtevnosti terena. Mulčenje najbolj strmih terenov, tudi do naklona 50°, mulčimo z daljinsko vodenimi stroji, ki imajo gosenice s kovinskimi špicami za boljši oprijem na strminah. 

Mulčenje strmih terenov

Poleg tega, da imamo za mulčenje strmih terenov lastno in sodobno mehanizacijo, ki nam omogoča, da smo za vaša povpraševanja hitro odzivni in fleksibilni imamo tudi bogate izkušnje in smo celovito usposobljeni za delo na tem področju. 

Delamo hitro in učinkovito, naše stranke pa cenijo tudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno, ki ga za storitev mulčenja strmih terenov zagotavljamo. 

Med našimi vidnejšimi referencami, ki so nam mulčenje strmih terenov že zaupale so: 

-Stolna župnija Maribor
-Biotehniška šola Maribor
-Župnija Maribor Košaki
-Linija projekt d.o.o.
-Vino Piramida
-Andra d.o.o.
-Pacifik d.o.o.
-Dava nep d.o.o.
-Gostilna Arzenškov hram
-Strojna Maribor d.o.o.
-Porscheinter auto
-Nadškofija Maribor
-Prangl d.o.o.
-Halda d.o.o.
-Zavod Gruda
- R & Z Bau GmbH železnice

Če tudi vi potrebujete strokovnjaka za mulčenje strmih terenov, nas kontaktirajte. Pripravljeno imamo odlično ponudbo in se veselimo sodelovanja z vami!
  • pon

  • tor

  • sre

  • čet

  • pet

  • sob

  • ned

Mulčanje robidovja

Zanima me za robidovje na pašniku.Ali imate na uro ali po hektarju ,pa cena seveda Lp


Košnja

Pozdravljeni! Ker se tudi sam ukvarjam z košnjo zahtevnih terenov večkrat naletim na terene na katerih bi potreboval vaše storitve se obračam na vas za sodelovanje oz. posredovanje strank na vas. V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje mi prosim posredujte kontakt na e-mail, da vas lahko kontaktiram oz. posredujem kontakt stranki. Hvala! Lp Peter www.kosnja.si


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si