Dodaj svoje podjetje

Podjetje SBAJ, proizvodnja, trgovina, inženiring, storitve d.o.o. je z vami že od leta 2005 in se trudijo ustvariti kakovostnejšo in cenovno dostopno bodočnost z dejavnostjo montaža klimatske naprave Ljubljana.

S spletno trgovino SBAY vam ponujajo kakovostne in cenovno dostopne izdelke, hkrati pa se trgovina dopolnjuje z inženiring storitvami. Montaža klimatske naprave je sinonim za podjetje SBAJ. Nudijo tudi polnjenje klime, za počitnikarje v šotorih pa se najde tudi kakšna prenosna klima.

Klimatske naprave spadajo pod sisteme, ki nam zagotavljajo varčnost in učinkovitost klimatizacije prostorov skozi celo leto. Z uporabo klime poskrbimo, da so naši prostori ohlajeni in razvlaženi, med zimo in med prehodnimi obdobji pa ogrevanje na varčen način. Najbolj pogost klimatski sistem se pojavi z zunanjo in notranjo enoto kot toplotna črpalka, ki deluje po sistemu zrak-zrak. Ker je veliko klimatskih sprememb, je to najbolj varčen način ogrevanja.

Montažo klimatske naprave izvedemo tako, da namestimo zunanjo enoto na zunanjo steno objekta, na tla, na streho in na balkon ali na teraso. Potrebno je vedeti, ali je vaš objekt po spomeniškim varstvom in če so prisotna vsa dovoljenja za montažo. Notranja enota se namesti cca 10cm po strop, za klimatizacijo več prostorov, pa se enota namesti tam, kjer je pretok zraka po vse prostorih. V večjih prostorih učinkovitost povečamo, če ima vsak prostor svojo notranjo enoto. Tukaj pride v poštev multi-split sistem, ki povezuje več notranjih enot z samo eno zunanjo. Pozorni bodite tudi na mesta, kjer je največ prepiha.

Ponavadi se v notranji enoti pojavi kondenz, ki pa ga je možno odvajati in speljati do zunanje enote ter poskrbeti za ustrezno napeljavo v odtoke ali v žleb. Včasih se ta problem reši s črpalko, a na dolgi rok to ni zanesljivo. Vsaka klimatska naprava pa za delovanje potrebuje napajanje. Lahko jo priključite z vtikačem v vtičnico, v razvodnico ali v ločeni električni vodnik posebej za klimatsko napravo. 

Pri njih dobite različne izdelke s področja ogrevanja, hlajenja in ostale opreme:

- klimatske naprave

- montažo klimatskih naprav

- motokultivatorje

- cepilce za drva

- kosilnice

- motorne žage

- škarje za živo mejo

- refraktometre

- delovne hodulje

- razvlažilce prostorov

- vrtne pihalnike

- toplotne črpalke

- snežne freze

- freze

- prenosna klima

- polnjenje klime

Poleg ostalega vam uredimo hiter in zanesljiv servis, montažo, elektro in strojne inštalacije, pleskarska dela ter svetovanje. Za več informacij vezane na montaža klimatske naprave Ljubljana, jih kontaktirajte ali pa obiščite njihovo spletno stran.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si