Dodaj svoje podjetje

Montaža in servis klim Ljubljana je predvsem v vročih poletnih dneh na našem tržišču iskana dejavnost in pomembno je, da za hlajenje in gretje svojega domovanja izberemo kvalitetno klimatsko napravo.

Naše podjetje Centralex d.o.o. prodaja in montaža klimatskih se že vrsto let ukvarja z izvajanjem strojnih inštalacij, v zadnjih letih pa smo se še posebej usmerili in specializirali za montažo, servisiranje in vzdrževanje klimatskih naprav v stanovanjih, tehničnih in poslovnih prostorih.

Zakaj je pomembno, da izberemo kakovostno klimatsko napravo?

Klimatska naprava je namenjena uravnavanju zraka za udobno, prijetno in predvsem zdravo bivanje ljudi in drugih živih bitji. Zato je pomembno, da izberemo pravo klimatsko napravo, ki bo ustrezala vašim potrebam. Predvsem pa je pomembno ne le, da izberemo ugodno napravo, temveč da svojemu domu ali poslovnemu prostoru zagotovimo pravo kvaliteto.


Marsikomu se že na začetku pri izbiri klimatske naprave zatakne, saj ne ve kakšno napravo izbrati in kaj naj od nje pričakuje. Zavedati se moramo, da klimatske naprave niso več namenjene samo hlajenju zraka, temveč jo lahko uporabljamo tudi za ogrevanje prostorov. 

Če niste povsem prepričani, katera naprava bi vam najbolj ustrezala, se obrnite na nas in skupaj bomo našli pravo rešitev. Montaža in servis klim Ljubljana Centralex je prava izbira za vas. 

Zakaj izbrati montaža in servis klim Ljubljana Centralex?

V letih delovanja smo vgradili že več kot 2500 klimatskih naprav, še posebej pa smo ponosni na svoje bogato znanje in izkušnje na tem področju. 

V našem podjetju smo uradni pooblaščenci prodaje, montaže in servisiranja toplotnih črpalk in klimatskih naprav v svetu vodilnih podjetji, kot so Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Airwell, Sanyo, Panasonic, Fujitsu General in Dantherm. 


Glede na nabrane izkušnje smo si na tržišču ustvarili ime, kot kvalitetno, ugodno in zanesljivo podjetje.

Še vedno niste povsem prepričani kaj vam nudi montaža in servis klim Ljubljana, nas pokličite ali pa nam pišite na elektronsko pošto. Skupaj bomo našli rešitev primerno za vaš dom ali poslovni prostor.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si