Dodaj svoje podjetje
MZG podjetje za trgovino, proizvodnjo in inženiring, d.o.o., Grosuplje, Ob Grosupeljščici 5

MZG podjetje za trgovino, proizvodnjo in inženiring, d.o.o., Grosuplje, Ob Grosupeljščici 5


Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana

Mizarstvo Grosuplje |

MZG d.o.o. podjetje smo specializiran proizvajalec pisarniškega pohištva, opreme za otroške in mladinske sobe, apartmaje in hotelske sobe.

Za piko na i pa smo pripravljeni izpolniti tudi vaše individualne želje, zato smo prava izbira, če iščete dobro in ugodno mizarstvo v Grosuplju.


Mizarstvo Grosuplje

Pohištvo izdelujemo iz sodobnih materialov. To so iverne plošče, ki so obložene z visoko odpornim melamnisko impregniranim papirjem ter z abs obrobo.

Vsi naši izdelki so preizkušeni na Biotehnični fakulteti Univerze v Ljubljani in opremljeni s certifikatom, da ustrezajo zahtevam standardov in normativnih dokumentov. 

Smo tisto mizarstvo v Grosuplju, ki bo doseglo in preseglo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev. Preverite sami!

Da smo uveljavljeno, priznano mizarstvo, dokazujemo z zadovoljnimi kupci in tudi zlatim znakom SQ slovenska kakovost - slovenski proizvod.

Veseli bomo, če nam boste zaupali tudi. Mizarstvo Grosuplje smo vam vedno na voljo!

Že nekaj let nas gospodarski vestnik uvršča med hitro rastoča slovenska podjetja - Gazele, kar potrjuje, da smo na pravi razvojni poti.

Naši izdelki za opremo interierjev so ergonomsko oblikovani, kompatibilni, upoštevali smo svetovne trende v oblikovanju opreme in poskrbeli za vse želje in zahteve naših kupcev.

mizarstvo-grosuplje_1

Zagotavljamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za mizarstvo v Grosupljem in okolici

Našim kupcem želimo ponuditi kompleten inženiring za opremo poslovnih in individualnih ambientov, jih zaznamovati z dinamičnostjo in udobjem za prijazno bivanje porabnikov.

Obiščite nas v našem salonu v Ljubljani, na naslovu Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana Rudnik, kjer vam bomo podrobneje predstavili naše izdelke ali se dogovorili za oblikovanje oz. izdelavo povsem novih in individualno prilagojenih. 

Po telefonu, e-pošti ali osebno v pohištvenem salonu smo vam na voljo, če iščete mizarstvo Gorenjska. Z veseljem vam bomo pomagali in sodelovali z vami"

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si