Dodaj svoje podjetje

V avtobusnem podjetju MIRTTOURS, PETER MIRT S.P. je glavna dejavnost prevoz potnikov v notranjem javnem linijskem prometu, občasni prevozi po domovini in v tujino ter po dogovoru tudi transferji potnikov na letališče in podobno.

S posebnimi linijskimi prevozi, ki se jih poslužujejo predvsem šole za prevoz šoloobveznih otrok in večja podjetja za prevoz delavcev na delovišča ali v proizvodne obrate ter sezonska dela poskrbimo za to, da je naročnik prejel cenovno ugodno storitev, mi pa poskrbimo da potniki pridejo pravočasno in spočiti na cilj. Po dogovoru in želji naročnika lahko potnike odpeljemo v različnih terminih ali na druge lokacije.
Poleg avtobusnih prevozov nudimo vožnje s kombi vozili, saj se na tak način lažje prilagodimo potrebam naročnika glede velikosti vozila, števila sedežev in podobno. Ker se lahko prilagodimo vsakemu naročniku posebej, smo tako tudi cenovno ugodni.

Izvajamo tudi prevoze na znane najkakovostnejše smučarske terene širom Evrope, pa tudi na smučišča v Sloveniji. Znani smo kot ugoden ponudnik avtobusnih prevozov na športne prireditve kot so npr. smučarski skoki in poleti v Planici ter na ostale športne dogodke.


Našim potnikom je na voljo tudi VIP kombi, ki je še posebej primeren za poslovne uporabnike, saj vsebuje potrebne pripomočke (klubska mizica, udobni in prostorni sedeži), s katerimi lahko organizirajo poslovne dogodke na poti, hkrati pa uživajo vso udobje in dodatne možnosti na samem kombiju. Kombi je primeren tudi za organizacijo raznih družabnih srečanj kot so team buildingi, sindikalni izleti, osebna praznovanja, uporaben pa je tudi kot sejemski kombi. VIP kombi nudi bogato opremo kot je zmogljiva klimatska naprava, hladilnik, klubska mizica, AVDIO CD, MP3, USB, DIVX, GPS, TV, VIDEO DVD, USB, ima pa zatemljena termopan stekla, ki poskrbijo za večje udobje in zasebnost potnikov.
Za vse ostale informacije, vezane na avtobusne prevoze MIRTTOURS nas pokličite. • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si