Dodaj svoje podjetje
TRBOVC TRGOVINA NA DEBELO IN DROBNO D.O.O.

TRBOVC TRGOVINA NA DEBELO IN DROBNO D.O.O.


TRBOVC TRGOVINA NA DEBELO IN DROBNO D.O.O.
5 (1)
Prvomajska ulica 20, 8290 Sevnica

Mesarski stroji in oprema


Mesarski stroji in oprema so za naše podjetje TRBOVC trgovina na debelo in drobno d.o.o., ki je družinsko podjetje z dolgo tradicijo s področja predelave mesa, ena od glavnih dejavnosti. 

Samo podjetje je znano po prodaji naravnih črev, umetnih ovitkov, poleg tega pa so pri nas na voljo najbolj kvalitetni in profesionalni mesarski stroji in oprema. Na voljo so vam kvalitetni umetni ovitki za namene izdelave klobas ali salam, še posebej pa smo prepoznavni med strankami po prodaji svinjskih, govejih in ovčjih črev. Vsa naravna čreva, namenjena za vrhunske klobase in salame, imajo tudi pridobljena vsa dovoljenja za prodajo in uporabo črev in ovitkov ustreznega državnega organa.


Najboljši mesarski stroji in oprema vas čakajo pri nas!

Smo zastopniki in uvozniki široke palete mesarskih strojev in opreme, ki jih najdete v bolje založenih kmetijsko-živilskih trgovinah širom Slovenije.

Na voljo so vam kvalitetne mesoreznice, salamoreznice, pa tudi ostali mesarski stroji in oprema, ki olajšujejo delo v mesnici, od električnih brusilcev nožev do mehčalcev zrezkov, itd.

Najboljši mesarski stroji in oprema so vam na voljo v našem podjetju in pri nas imate vedno zagotovljeno optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, zato ne odlašajte s povpraševanjem. 

mesarski-stroji-in-oprema_4

Vas zanimajo mesarski stroji in oprema? Potem smo pravi naslov za vas!

Če se ukvarjate z mesno industrijo, bomo zanesljivo pokrili vse vaše potrebe in poskrbeli, da so v vašem obratu samo najboljši mesarski stroji in oprema.

Mesarski stroji in oprema, ki jih lahko kupite pri nas so različne: mesoreznice, salamoreznice, mehčalci zrezkov, polnilke, naprave za izdelavo pleskavic, žage za kosti, električni brusilci nožev, kuterji, tehtnice, mešalci, naprave za vbrizgavanje solnice, vakuumsko pakirni stroji, sterilizatorji nožev, varilci folije ter multifunkcijske napravo za različne namene 

Naši mesarski stroji in oprema so na voljo v vseh bolje založenih kmetijsko-živilskih trgovinah po celi Sloveniji, še posebej pa bomo veseli vašega obiska pri nas v Sevnici. Tudi tu so mesarski stroji in oprema vedno na zalogi ali dobavljivi v najkrajšem možnem času, poskrbimo pa tudi za prijazno in strokovno svetovanje, tako da boste zanesljivo izbrali najboljše za vas. 


Da so pri nas na voljo najboljši mesarski stroji in oprema, potrjujejo zadovoljne stranke in naša dolgoletna prisotnost na trgu!

Zavedamo se, da je naša najboljša referenca zadovoljna stranka, zato se trudimo, da ponujamo kvalitetne produkte, kot so mesarski stroji in oprema, poleg tega pa poslušamo tudi želje strank in se prilagajamo njihovim potrebam. 

Garantiramo vaše zadovoljstvo, če vas zanimajo mesarski stroji in oprema.
Mesarski stroji in oprema iz naše ponudbe namreč niso samo vrhunske kakovosti, so tudi enostavni za uporabo in vzdrževanje ter ugodni, kar so vse razlogi, da vztrajno širimo krog zadovoljnih kupcev in upamo, da boste med njimi tudi vi, če so mesarski stroji in oprema kar iščete. 
mesarski-stroji-in-oprema_27

Naša glavna skrb je, da so pri nas na voljo mesarski stroji in oprema, ki vam bodo olajšali delo in pomagali pri zagotavljanju kakovostnih storitev. 
Več informacij, vezanih na naš prodajni program kot so npr. mesarski stroji in oprema, si oglejte na naši spletni strani oz. nas pokličite in si tako zagotovite kvalitetne mesarske stroje in drugo opremo še danes. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Elektricna polnilka

Mene zanima cena za elektricno ponilko


tehtnica

prosim ponudbo in tehnične podatke- sliko, za tehtnico do 60-70 kg, za nadaljno prodajo. Debeljak


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Super mesarski stroji

Se mi je pokvaril stari stroj za klobase pa sem pri njih uzel novega pa še nekaj druge mesarske opreme. Klobase so bile narejene en dva tri brez težav. Zelo zadovoljen, ne kupujem nikjer drugje več!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si