Dodaj svoje podjetje

Mesarski stroji in oprema


Mesarski stroji in oprema so za naše podjetje TRBOVC trgovina na debelo in drobno d.o.o., ki je družinsko podjetje z dolgo tradicijo s področja predelave mesa, ena od glavnih dejavnosti. 

Samo podjetje je znano po prodaji naravnih črev, umetnih ovitkov, prodaji kvalitetnih profesionalnih mesarskih strojev, mesarskega orodja in opreme za mesnice in mesarje. Na voljo so vam kvalitetni umetni ovitki za namene izdelave klobas ali salam, še posebej pa smo prepoznavni med strankami po prodaji svinjskih, govejih in ovčjih črev. Vsa naravna čreva, namenjena za vrhunske klobase in salame, imajo tudi pridobljena vsa dovoljenja za prodajo in uporabo črev in ovitkov ustreznega državnega organa.


Najboljša ponudba, če vas zanimajo mesarski stroji in oprema, vas čaka pri nas!

Smo zastopniki in uvozniki široke palete mesarskih strojev in opreme, ki jih najdete v bolje založenih kmetijsko-živilskih trgovinah širom Slovenije.

Na voljo so vam kvalitetne mesoreznice, salamoreznice, pa tudi ostali stroji, ki olajšujejo delo v mesnici, od električnih brusilcev nožev do mehčalcev zrezkov, itd.

Mesarski stroji in oprema so vam na voljo v našem podjetju. Vedno je na prvem mestu stranka, zato se trudimo vedno zagotoviti pravo razmerje med kakovostjo in ceno.

mesarski-stroji-in-oprema_4

Vas zanima storitev mesarski stroji in oprema? Potem smo pravi naslov za vas!

Če se ukvarjate z mesno industrijo, bomo zanesljivo pokrili vse vaše potrebe po mesarskih opremi in strojih. Pri nas lahko kupite različne mesoreznice, salamoreznice, mehčalce zrezkov, polnilke, naprave za izdelavo pleskavic, žage za kosti, električne brusilce nože, kuterje, tehtnice, mešalce, naprave za vbrizgavanje solnice, vakuumsko pakirne stroje, sterilizatorje nožev, varilce folije ter multifunkcijsko napravo za različne namene.

Naši mesarski stroji in oprema so na voljo v vseh bolje založenih kmetijsko-živilskih trgovinah po celi Sloveniji. Še posebej pa bomo veseli vašega obiska pri nas v Sevnici. Tudi tu so mesarski stroji in oprema vedno na zalogi ali dobavljivi v najkrajšem možnem času, poskrbimo pa tudi za prijazno in strokovno svetovanje, tako da boste zanesljivo izbrali najboljše za vas. 


Da so pri nas na voljo najboljši mesarski stroji in oprema, potrjujejo zadovoljne stranke in naša dolgoletna prisotnost na trgu!

Zavedamo se, da je naša najboljša referenca zadovoljna stranka, zato se trudimo, da ponujamo kvalitetne produkte, poleg tega pa poslušamo tudi želje strank in se prilagajamo njihovim potrebam in pomagamo najti najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.  

Naša glavna skrb je, da so pri nas na voljo mesarski stroji in oprema, ki vam bodo olajšali delo in pomagali pri zagotavljanju kakovostnih storitev. 
Več informacij, vezane na naš prodajni program kot so npr. mesarski stroji in oprema, si oglejte na naši spletni strani oz. nas pokličite in si tako zagotovite kvalitetne mesarske stroje in drugo opremo še danes. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Super mesarski stroji

Se mi je pokvaril stari stroj za klobase pa sem pri njih uzel novega pa še nekaj druge mesarske opreme. Klobase so bile narejene en dva tri brez težav. Zelo zadovoljen, ne kupujem nikjer drugje več!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si