Dodaj svoje podjetje
MERCATOR, D.D.

MERCATOR, D.D.


Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji ter v celotni regiji Jugovzhodne Evrope. Sestavljajo jo trgovske družbe. V Sloveniji je prisotna z enajstimi družbami, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje osem odvisnih družb. Obvladujoča družba Skupine je družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji.

Primarna in najpomembnejša dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki jo razširjamo s ponudbo dopolnilnih storitev. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo, ki bo ustrezala njihovim potrebam in željam.

Program izdelkov vsakdanje potrošnje

V gosto razvejani maloprodajni mreži v Sloveniji, Črni gori in Srbiji, našim kupcem zagotavljamo s široko in kakovostno ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje.

Program izdelkov za dom

V prodajalnah M Tehnika ponujamo vse za dom, od gradbenih materialov, pohištva, opreme do gospodinjskih aparatov, bele tehnike in zabavne elektronike.

Program kozmetike, tekstila in športne opreme

Našim kupcem zagotavljamo celovito ponudbo na trgu, in sicer od kozmetike v prodajalnah Beautique, do tekstila v prodajalnah Modiana in športne opreme v prodajalnah Intersport.

Izdelki naših trgovskih znamk

V okviru linij lastih trgovskih znamk zagotavljamo našim kupcem kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Na naših policah so na voljo izdelki dvanajstih trgovskih znamk.

Storitvene dejavnosti

Preko naših restavracij opravljamo tudi gostinske storitve. Preko mreže samopostrežnih bencinskih servisih Maxen pa oskrbujemo naše kupce z gorivom.

Mercator Nepremičnine

V Mercatorju nepremičnine obravnavamo kot posebno poslovno področje, katerega temeljni cilj je optimalno upravljanje z nepremičninami.

Poslanstvo

Zadovoljni potrošniki prepoznavajo Mercator kot najboljšega trgovca.

Motivirani zaposleni so ključna konkurenčna prednost.

Mercator si prizadeva za doseganje zaupanja vseh deležnikov.

Vizija

Mercator bo največji, najuspešnejši in najučinkovitejši trgovec na trgih Slovenije, Srbije in Črne Gore.

Strategija

V Mercatorju uresničujemo pet obljub  kupcem, vsaka obljuba ima jasno poslanstvo:

Vrednost za denar: Mercator najbolje pozna kupce ter ima najbolj relevantno in inovativno ponudbo, s katero dnevno zadovoljuje njihove potrebe in pričakovanja.

Lokalno: Mercator se pri svojem poslovanju še tesneje povezuje s svojim okoljem in nadaljuje z lokalnimi pobudami, ki se odražajo tudi v najširši mreži trgovin, ki so kupcem najbližje.

Najboljša ponudba: Poleg ponudbe izdelkov priznanih blagovnih znamk, Mercator tudi z izdelki lastnih blagovnih znamk nudi kupcem dobro kakovost in konkurenčne cene, uvaja inovativne izdelke ter prilagaja ponudbo  v posameznih prodajalnah glede na potrebe kupcev.

Najboljši v svežem: Mercator  nudi kupcem najširšo ponudbo zanje relevantnih in inovativnih izdelkov ob stabilnem partnerstvu z lokalnimi in regionalnimi dobavitelji, ob tem poseben poudarek namenja ribarnicam, delikatesi in oddelkom kruha za še kakovostnejšo storitev.

Najboljša storitev: Zaposleni v Mercatorju so prijazno in ustrežljivo osredotočeni na kupce,  s pospešenim prenavljanjem prodajaln  pa Mercator kupcem omogoča izboljšano nakupovalno izkušnjo in prijeten ambient.

Mercatorju smo torej usmerjeni  k ciljem biti najboljši lokalni ponudnik, nuditi najboljšo ponudbo, še posebej  v svežem programu, vse pa ob najboljši storitvi za kupce in ob najboljšem razmerju vrednosti za denar.


  • pon

  • tor

  • sre

  • čet

  • pet

  • sob

  • ned

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si