Dodaj svoje podjetje

Zaradi dolgoletne tradicije opravljanja vulkanizerskih storitev smo vam v našem podjetju OPTIKA IN VULKANIZERSTVO IGOR ŽBOGAR S.P.  na razpolago s celotnimi storitvami prodaje gum, montaže pnevmatik, centriranjem gum in zaradi skrbi za okolje poskrbimo tudi za odvoz ter za pravilno razgradnjo prejetih rabljenih pnevmatik.
Pri nakupu novih pnevmatik vam svetujemo katera je najprimernejša pnevmatika za vaše vozilo glede na moč avtomobila, način vožnje, teren po katerem se največkrat prevažate in glede ostalih obremenitev vozila. Pri tem so najpomembnejše dimenzije in nosilnosti,  ter hitrostni razred pnevmatik. Te so sestavljene iz širine platišča, preseka in velikosti  gume.
 
Vsako vozilo ima v tehnični homologaciji zapisane dovoljene dimenzije pnevmatik. Pnevmatike imajo več hitrostnih razredov, ki jim dajejo različne lastnosti pri različnih hitrostih. Pri nakupu velja preveriti tudi letnik izdelave pnevmatik, saj se s staranjem kvaliteta in lastnosti le-teh spreminjajo.
 
S pravilno izbiro gum poskrbimo ne le za varnost na cesti, temveč tudi za varčnejšo vožnjo.
V naši sodobno opremljeni vulkanizerski delavnici nudimo kakovostne vulkanizerske storitve. Montažo in centriranje pnevmatik izvajamo na najmodernejši opremi, kar vam zagotavlja najvišjo kakovost opravljenih storitev.

Montaža pnevmatik poteka v naši vulkanizerski delavnici s pomočjo najnovejše tehnologije. Računalniško voden postopek montaže pnevmatik poteka brez mehanskega dotika vašega platišča, na ta način pa je možna montaža tudi do 26" pnevmatik. Naprava meri tako radialne kot tudi bočne sile pnevmatike in tudi izračuna vse potrebne popravke, ki jih je potrebno opraviti za pravilno nastavitev. Naprava za merjenje poskrbi za realistično simulacijo in uporabi silo kot bi jo povzročila realna obremenitev na cesti. Naprava zazna neuravnovešenost kot so vibracije zaradi radialnih sil, vibracije zaradi ekscentričnosti ter napake v konstrukciji gume in kolesa. Za razliko od ne-kontaktnega merjenja valj vzame naprava vzorce celotne tekalne plasti pnevmatike skupaj s prispevkom bočnega dela.

Za vse dodatne informacije vezane na menjava gum Nova Gorica nas lahko pokličete na objavljene stike, ali pa nas obiščite in se prepričajte v kvaliteto storitev, ki vam jo nudimo.


Delovni čas:
ponedeljek - petek: od 8.00 do 12.00 ter od 13.00 do 17.30
Sobota: od 8.00 do 12.00
Ob nedeljah in praznikih zaprto.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si