Dodaj svoje podjetje
MANATSANAN (DUANG) KRULC

MANATSANAN (DUANG) KRULC


Bernardinska reber 7, 6320 Portorož - Portorose

MANATSANAN (DUANG) KRULC, tajska kulturna ambasadorka v Evropi |

Ga. Manatsanan Krulc – Ambasadorka tajske kulture v Evropi 

Manatsanan Krulc je prelestna dama z izrednimi sposobnostmi sodelovanja in poslovnim potencialom usmerjenim k povečevanju prepoznavnosti in promocije svoje domovine Tajske. 

Do sedaj je že predstavljala svojo "Kuhinja sveta" in kulturo v številnih evropskih državah, kot so na primer Avstrija, Nemčija, Španija in Italija.

Je lastnica butične in obenem priljubljene privlačno oblikovane tajske restavracije, ki se nahaja v središču obalnega mesta Koper v Sloveniji (blizu Benetk). Restavracija z lastno zunanjo vrtno teraso se imenuje Chada Thai Cuisine & BarSlednja ponuja tradicionalne tajske jedi s poudarkom na naravnih sestavinah, sveži zelenjavi in sadju ter izvirnih tajskih začimbah.

Manatsanan Krulc se je leta 2017 udeležila tekmovanja »Thai Food Champion of the World« v Nemčiji in kot predstavnica Slovenije osvojila prvo nagrado.

Manatsanan-Duang-Krulc-tajska-kulturna-ambasadorka-v-Evropi_17

MANATSANAN (DUANG) KRULC, tajska kulturna ambasadorka v Evropi

Generalni direktor Oddelka za razvoj spretnosti (DSD) na Ministrstvu za delo in socialne zadeve v Bangkoku, jo je leta 2017 povabil na Tajsko, kjer je imela časten govor o tajski hrani. Manatsanan Krulc je bila dodeljena nagrada kot lastnici prve tajske restavracije v Evropi s standardi odličnosti, s čimer je veliko prispevala k promociji tajske hrane in njeni prepoznavnosti v svetu. 

Manatsanan Krulc je ponovno obiskala Tajsko, da bi delila svoje evropske izkušnje in obiskala šolo DSD v Inštitutu za razvoj spretnosti v Bangkoku.

Prav tako je začela sodelovati s številnimi tajskimi združenji v Evropi s pomembnim ciljem nadaljnje promocije tajske kulture v tujini.

Manatsanan-Duang-Krulc-tajska-kulturna-ambasadorka-v-Evropi_19

Mrs. Manatsanan Krulc - Thai Cultural Ambassador for Europe 

Manatsanan Krulc is a beautiful lady with a great ability and potential for business and cooperation, in order to support promotion of her homeland Thailand. 

So far, she has presented her “Kitchen of the World'' and culture in many different European countries such as Austria, Germany, Spain and Italy, to name just a few.

She is the owner of a petite but nevertheless popular and attractively designed Thai restaurant, situated in the centre of the coastal town Koper in Slovenia (near Venice). The restaurant, with its own outdoor terrace garden, is called “Chada Thai Cuisine & Bar”, and offers traditional Thai dishes with the emphasis on native ingredients, fresh vegetables and fruit and original Thai spices. 

Manatsanan Krulc was invited to attend the competition for Thai Food Champion of the World in Germany in 2017, and, as representative from Slovenia, she won the First runner-up prize. 

In Thailand, the Director General of the Department of Skill Development (DSD) from the Ministry of Labour and Social Welfare in Bangkok invited her and gave a special speech regarding Thai food in 2017. Manatsanan Krulc was then given an award for having the first Thai restaurant in Europe with excellent standards, and, as owner of the restaurant, passing the exam for her contribution to promoting Thai food and making it famous abroad.

Since then, Manatsanan Krulc has revisited Thailand to share her European experiences and has been visiting the Institute of Skill Developments’ own DSD School in Bangkok.

She has also started cooperating together with a variety of Thai associations in Europe in order to continue the important promotion of Thai culture abroad, as well.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si