Dodaj svoje podjetje
Moj U3P Emil Knaus Sosič s.p. vam nudi storitve 
najema magnetne terapije z magnetno resonanco.

Bolezni moderne dobe kličejo po odzivu in učinkovitejših metodah zdravljenja. Se znate naprimer ubraniti stresa? Vas zanima kako, da smo mi tako uspešni?

Odgovor je magnetna terapija za najem!

Ali navkljub dejstvu, da se veliko gibljete, zdravo prehranjujete, zdravstvenih težav vseeno ne uspete odpraviti? Veliko bolezni se prične v celicah. Lahko rečemo, da bolezni ne obstajajo, obstajajo le zdrave ali bolne celice. Naše telo potrebuje pomoč in magnetna terapija z magnetno resonanco se z njimi sooči prav na celičnem nivoju. 

Vas pestijo: 
 Bolečine? Težave s hrbtenico, kolkom, sklepi, vretenci, osteoporoza, revma? Vas izčrpava nespečnost? Ni energije? Športne poškodbe? Šumenje v ušesih? Krči? Mišična utrujenost? Stres? STOP! Zakaj bi trpeli? 

V skoraj vsakem zdravstvenem domu v Sloveniji, kjer imajo fizioterapijo, imajo tudi elektromagnetno terapijo. Veseli nas, da je to tudi naša slovenska elektromagnetna terapija. Naši terapiji zaupajo v kliničnem centru, specializiranih fizioterapijah, športna društva…Torej pravi vsi, ki imajo težave in potrebujejo kvalitetno in hitro terapijo.

V zdravstvu je tako, da vam vaš osebni zdravnik napiše napotnico za fizioterapijo, ki jo obiskujete vsakodnevno. Zavedati se moramo, da če je bolezensko stanje nastajalo več let, tudi čez noč ne bo izginilo. Mi čudežev ne obljubljamo imamo pa z redno uporabo naše blazine veliko pozitivnih odzivov.

Telo potrebuje pomoč če dovolite vam pomagamo takoj, brez napotnic in čakalnih vrst! Nudimo vam možnost, da učinkovit pripomoček tudi najamete in preizkusite in se pridružite mnogim zadovoljnim uporabnikom. Naša prednost je, da si za vas vzamemo čas, svetujemo pri uporabi in spremljamo.

Je pa res, da večina uporabnikov zadovoljno pove, da je magnetna terapija z magnetno resonanco na magnetni blazini učinkovita in po šestih tednih najema, si brez nje ne predstavljajo več vsakdana.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si