Dodaj svoje podjetje
Linpac packaging d.o.o.

Linpac packaging d.o.o.


Obrtniška ulica 16, 1370 Logatec

Svetovno vodilno podjetje na področju izdelave plastične embalaže za hrano 

Podjetje LINPAC Packaging med drugim proizvaja plastično embalažo za trgovine na drobno, gostinstvo, proizvodnjo, sektorje za embaliranje in prehrambne sektorje.  Dobavljamo inovativno paleto izdelkov z več kot 10.000 različnimi predmeti – od pladnjev in folije do namiznih posod za enkratno uporabo.

V sektorju je na 37 lokacijah v 19 državah zaposlenih 4000 ljudi, letna prodaja pa znaša 940 milijonov EUR (£700 milijonov).  

V podjetju LINPAC Packaging se osredotočamo na razumevanje potreb strank in izpolnjevanje njihovih želja z zagotavljanjem visoko kakovostnih in inovativnih izdelkov ter storitev, prilagojenih stranki.

Prizadevamo si za nenehno izboljšanje naših embalažnih izdelkov. 

Z raziskavami in težko zasluženimi izkušnjami smo dosegli neprimerljivo znanje o obdelavi polimera in postali svetovno vodilno podjetje na področju ekspandiranega polistirena in tehnologij za obdelavo plastike. Imamo dokumentacijo o preprosto neprimerljivih inovacijah – lansiranje toka novih izdelkov, ki so spremenile potek proizvodnje in prodaje hrane po vsem svetu. 

Dandanes poslovanje ne pomeni le prodaje izdelkov; gre predvsem za to, da se izdeluje hitreje in stroškovno učinkovitejše ob uporabi manjših količin surovin. 

Na primer, podjetje LINPAC Packaging za izdelavo stiropor pladnjev iz polistirena porabi 50% manj plastike kot za izdelavno trdih pladnjev iz polipropilena, obenem pa ti pladnji ponujajo visoko barierno zaščito. Nekateri celo absorbirajo mesne sokove brez uporabe pivnikov. 

Obdelujemo skoraj vse vrste polimerov, ki so na voljo – polistiren (PS), visoko modificirani polistiren (HIPS), orientirani polistiren (OPS), ekspandirani polistiren (EPS), polipropilen (PP), amorfen polietilen tereftalat (APET),  recikliran PET (RPET), K-Resin Butadien-stiren kopolimer (SBC), in različne vrste vsakega od teh. Prav tako proizvajamo barierno folijo za spremenljivo atmosfero iz novega in recikliranega materiala. 

Filmco, naša poslovna enota v Ohiu, ZDA, je med tremi najboljšimi proizvajalci PVC proizvodov za pakiranje v Severni Ameriki in vodilno podjetje na področju izdelave dvoslojnih in tankih PVC folij.

Filmco pretežno oskrbuje mesni sektor v ZDA in Mehiki. Paleta izdelkov vključuje streč folije za sveže meso, svežo in zamrznjeno hrano ter posebno vrsto embalaže za zavijanje gotovo pripravljenih jedi  ter ročno ali strojno embaliranje v trgovini. 

  • pon

  • tor

  • sre

  • čet

  • pet

  • sob

  • ned

Prošnja za zaposlitev

Pozdravljeni. Sem Petra Mivšek in iščem zaposlitev. Iščem kakršno koli zaposlitev v smeri proizvodnje, skladišča in podobno. Za delo v Vašem podjetju se zanimam, saj želim pridobiti nove praktične izkušnje, ter nova znanja ki mi bodo koristila tako pri delu kot tudi vsakdanjem življenju. Za dodatne informacije ter dostop prilagam svoj kontakt: Telefonska številka: 040684790 E-mail: petramivsek@gmail.com


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si