Dodaj svoje podjetje
LESENE IGRAČE SLOVENIJA | DRUŽINSKO PODJETJE LENJA, IZDELAVA LESENIH IZDELKOV, JANEZ RUTAR S.P.

LESENE IGRAČE SLOVENIJA | DRUŽINSKO PODJETJE LENJA, IZDELAVA LESENIH IZDELKOV, JANEZ RUTAR S.P.


LESENE IGRAČE SLOVENIJA | DRUŽINSKO PODJETJE LENJA, IZDELAVA LESENIH IZDELKOV, JANEZ RUTAR S.P.
5 (4)
Vrbovo 22A, 6250 Ilirska Bistrica

Lesene igrače Slovenija |

DRUŽINSKO PODJETJE LENJA, IZDELAVA LESENIH IZDELKOV, JANEZ RUTAR S.P. smo mlado podjetje, ki pa je v najkrajšem možnem času s svojo ponudbo lesenih igrač zagotovo prepričalo največje možno število zadovoljnih uporabnikov. 

Postali smo sinonim za lesene igrače Slovenija in verjamemo, da bomo s ponudbo prepričali tudi vas, saj so naše lesene igrače lepe, kvalitetne, trajne, prilagojene uporabnikom, poleg tega pa tudi naravne in učinkovito spodbujajo razvoj miselnih procesov. 

lesene-igrace-slovenija_31

Lesene igrače Slovenija

Na pravem naslovu ste, če iščete lesene igrače Slovenija. Mi smo podjetje ustanovili z namenom, da bi vam na tem področju ponudili najboljše ter otrokom že od samih začetkov skozi igro omogočili učinkovito učenje. 

Zakaj naj otroci uporabljajo Lenja, lesene igrače Slovenija?

Skozi igro z lesenimi igračami iz naše ponudbe bodo otroci razvijali veščine s področja jezika, matematike, domišljije, socialne spretnosti ... Lesene igrače kot so sestavljanke, med drugim otroka spodbujajo pri razmišljanju in spoznavanju barv in jim pomagajo pri razvoju motoričnih spretnosti. Seveda se bodo tudi zabavali in preko različnih aktivnosti povezovali. 

lesene-igrace-slovenija_18

Zakaj se odločiti za nakup lesene igrače Lenja?

 1. Našli ste nas, ko ste iskali lesene igrače Slovenija, zato ker gre za izdelke narejene doma. 
 2. Igrače so dolgo obstojne. 
 3. Les je na otip topel in naraven. 
 4. Les je skrbno izbran in kvaliteten.
 5. Lesene igrače Slovenija se ne izdelujejo hitro in površno. Pač pa se vsaki izdelavi natančno posvetimo in v izdelavo vložimo veliko truda, znanja, predanosti in ljubezni do dela. 
 6. Lesene igrače Slovenija naredimo tudi po naročilu. 
 7. Na voljo so lesene igrače za najmlajše in nekoliko starejše.
 8. Vse so pobarvane z barvo, ki je namenjena barvanju otroških igrač. 


V naši ponudbi so na voljo lesene igrače Slovenija, učni pripomočki iz lesa in ostala ponudba izdelkov!

Pri nas boste našli različne lesene igrače Slovenija. Med drugim: 

 • sestavljanke
 • vozila
 • tri v vrsto
 • človek ne jezi se
 • spomin
 • ali lesene igrače Slovenija po naročilu

Dodatno lahko pri nas naročite tudi različne učne pripomočke, merila, števila, črke in pa posebno razvit didaktični pripomoček za učenje matematike za slepe in slabovidne učence. 

lesene-igrace-slovenija_33

Za vse dodatne informacije in naročila povezana z lesene igrače Slovenija smo vam na voljo preko telefona: 041/333-456, e-pošte: info@lenjaigrace.si, lesene igrače Slovenija pa smo podrobneje predstavili tudi na naši spletni strani.

Vabljeni k ogledu in prijetnemu igranju ter druženju ob igrah, ki ga bodo Lenja, lesene igrače Slovenija zagotovo popestrile. 

V času  preobilja najrazličnejših igrač, ki se jih otroci hitro naveličajo, saj jih ne spodbujajo, da bi se z njimi kvalitetno razvijali, smo mi ubrali drugačno smer in se odločili, da zagotovimo najboljšo ponudbo za lesene igrače Slovenija

Naš cilj je, da Lenja, lesene igrače Slovenija ostanejo zanimive skozi celo otroštvo in tudi ko odrastemo. Zato so obstojne in zanimive. 

Če boste Lenja, lesene igrače Slovenija podarili otrokom, bodo to zagotovo tiste igrače, ki jih ne bodo zavrgli, pač pa bodo tudi v odraslih letih priklicale lepe spomine in zgodbe, ki so jih soustvarjale. 

Naša vizija je, da staršem, ki igrače kritično izbirajo, ponudimo kvalitetno izbiro, zato izdelujemo lesene igrače Slovenija, ki niso bleščeče ali kičaste, pač pa zanimive, trajne, lepe in spodbujajo najrazličnejše otrokove sposobnosti. 

lesene-igrace-slovenija_40

Lesene igrače Slovenija izdelujemo za vrtce, šole in posameznike. Vsi se radi igrajo z njimi!

Obiščite našo spletno stran in si oglejte, kakšne lesene igrače Slovenija so na voljo, potem pa nas kontaktirajte in za vas bomo pripravili odlično ponudbo. 

Naročite lahko poljubne količine, poleg tega pa lesene igrače Slovenija izdelamo tudi po naročilu, v kolikor ne najdete kar iščete. 

Privlačne cene, lep dizajn, varna in funkcionalna uporaba, to so lastnosti, zaradi katerih smo sinonim za lesene igrače Slovenija!

Iščete ugodne, lepe in kvalitetne lesene igrače? Slovenija zaupa nam.

Naša prioriteta so zadovoljni uporabniki, tako najmlajši kot njihovi starši, zato se predano trudimo, da pri nas za svoj denar dobite največ. 

Svoje delo z veseljem opravljamo in to se kaže v izdelkih, ki spodbujajo kvalitetno igro ter so tudi na pogled privlačni. Lesene igrače Slovenija pritegnejo s svojim izgledom, dostopno ceno in vrhunsko izdelavo. 

lesene-igrace-slovenija_19

Ne boste mogli spregledati naše ponudbe za lesene igrače Slovenija, ker so prilagojene vašim željam!

Prepričajte se sami - lesene igrače Slovenija si lahko ogledate na naši spletni strani, predstavimo pa vam jih tudi, če povpraševanje oddate preko e-pošte ali telefona. 

Vedno smo vam na voljo za sodelovanje in z veseljem vidimo, ko dobimo vsak dan nova povpraševanja za lesene igrače Slovenija, saj to pomeni, da so prepoznavne kot kakovostne, vrhunsko oblikovane, udobne za uporabo in da imajo dodano vrednost za katero se vedno potrudimo. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Lesene igrače Lenja

Radi se zberemo vsi člani za igro človek ne jezi si in se vedno odlično zabavamo, imamo pa tudi lenja sestavljanke in nekatere druge lesene igrače, ki so me prepričale z videzom, trajnostjo in kvaliteto.


Lesene igrače

Zelo kritično kupujem igrače, tako da sem bila presrečna ko sem naletela na lenja lesene igrače. Kakovostne, čudovite, zanimive in res zelo stimulativne za otrokv razvoj. Imamo sestavljanko pa tudi druge lesene igrače (avte) iz njihove ponudbe v bližnji prihodnosti pa uapm da bomo igrali tudi njihove lesene igrice kot je človek ne jezi se


Kvalitetne lesene igrače

Pri nas doma damo vedno prednost kvaliteti pri izbiri igrač in če boste kupili lesene igrače Lenja tu res ne morete zgrešiti. Vrhunski izdelki, popolni za otroške, ki se še razvijajo in učijo


Bravo za najboljše lesene igrače v Sloveniji

Z veseljem priporočam podjetje Lenja za naročilo lesenih igrač. Imajo najlepšo ponudbo v vsej Sloveniji


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si