Dodaj svoje podjetje
Kvalitetni domači brinjevec Slovenija

DENIS ISKRA - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOST NA KMETIJI


DENIS ISKRA - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOST NA KMETIJI
5 (1)
Zabiče 76, 6250 Ilirska Bistrica

Kvalitetni domači brinjevec Slovenija |

Čeprav je pridelava brinjevca na Krasu poznana že več stoletij, je kvalitetni domači brinjevec v Sloveniji še vedno težko najti, a ne, če ga boste poiskali pri nas. 

Kvalitetni domači brinjevec in brinovo olje, ki sta oba naravno zdravilo za številne bolezni oziroma težave, pridelujemo že več let in v tem času smo s številnimi nagradami in priznanji tudi najzahtevnejšim poznavalcem potrdili, da imamo resnično najboljše izdelke na trgu. 

kvalitetni-domaci-brinjevec-slovenija_7

Kvalitetni domači brinjevec Slovenija 

Za kvalitetni domači brinjevec v Sloveniji zadnja leta nenehno dobivamo priznanja, a naše najboljše priporočilo, da delamo prvovrstne izdelke, so naše zadovoljne stranke, ki so pa brinovo olje in kvalitetni domači brinjevec vračajo iz vse Slovenije. 

Če si želite tudi vi degustirati kvalitetni domači brinjevec, nikar ne odlašajte s kontaktom. 


Zakaj je kvalitetni domači brinjevec Slovenija tako iskan?

Povpraševanje za kvalitetni domači brinjevec Slovenija je zelo visoko predvsem zaradi svojih zdravilnih učinkov. 

Uporablja se ga za različne namene. Med drugim je brinjevec odličen digestiv, blaži menstrualne bolečin in želodčne težave. Ob pridelavi brinjevca nastane tudi brinovo olje. Kot sredstvo za inhalacijo pomaga pri prehladu in dihalnih težavah, uporablja se ga tudi za masažo ...

Če niste prepričani, kako izdelke uporabljati za odpravljanje raznih notranjih in zunanjih tegob, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. 

Poleg tega pa se kvalitetni domači brinjevec Slovenija prideluje po dokaj zahtevnem in dolgem postopku, pomembno pa je tudi, da imate pravo recepturo, zato je kvalitetni domači brinjevec Slovenija težko najti. 

A zdaj ste ga zagotovo našli. Mi imamo za kvalitetni domači brinjevec Slovenija najboljši recept. Pridite in ga spoznajte!

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Brinjavec

rad bi pupil! Kako?


Brinjevec

Pozdravljeni. Zanimam se za nakup pravega domačega brinjevca. Količina 2 l. Prosim za navodila. Hvala in lep podzdrav. Anton


brinjevec

Spoštovani, rad bi kupil 3 steklenice brinjevca, kje jih dobim in cana?! Lp, Dušan Kokalj Dušan Bolgarska22- 1000 Ljubljana 041-686 990


Brinjavec

Pozdravljeni Zanima me ali imate brinjavec in kakšna je cena. Lp Helena Arh


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najkvalitetnejši domač brinjevec

Bolj kvalitetnega brinjevca v Sloveniji sigurno ne boste dobili. Odličen je, bravo!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si