Dodaj svoje podjetje

Kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica |

Kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica so vam na voljo v podjetju SIMFIN STORITVE, POSREDOVANJE IN TRGOVINA D.O.O., ki je računovodski servis, katerega vizija je v prvi vrsti zadovoljstvo strank.

Z dolgoletnimi izkušnjami smo upravičili zaupanje mnogih podjetij, samostojnih podjetnikov, društev in ostalih v vseh pogledih računovodskih storitev in postali sinonim za kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica. 

Kvalitetne-računovodske-storitve-Slovenska-Bistrica_2

Kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica

Kot odgovorno računovodsko podjetje se nenehno izobražujemo in pridobivamo višje stopnje strokovne izobrazbe. Novosti in spremembe v stroki in predpisih redno spremljamo na seminarjih, s strokovno literaturo in na internih izobraževanjih, ki jih redno pripravljamo za vse zaposlene.

Izkušnje in znanje pridobivamo tudi pri delu z revizorji in davčnimi inšpektorji. Razvijamo dobre poslovne odnose z vsemi poslovnimi partnerji, poslovnimi partnerji naših komitentov, bankami in davčno upravo. 

Za svoje delo uporabljamo certificirane računalniške programe, mrežne povezave in elektronske medije za prenos podatkov. Zato naše stranke lahko prihajajo iz vse Slovenije, saj zaradi elektronske podpore niso vezane na njihov kraj. 

Strankam nudimo tudi lastno informacijsko podporo ter hitre in kvalitetne informacije.Imamo sodobno urejene poslovne prostore s parkirnimi mesti na lahko dostopni lokaciji. 


Naše cene so konkurenčne. Smo ambiciozno in visoko profesionalno podjetje, ki deluje na izredno strokovno zahtevnem in občutljivem področju izvajanja računovodskih, finančnih in davčno-svetovalnih storitev ter obračuna plač.

Kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica: Sistem zagotavljanja kakovosti, predpisan v našem poslovniku, se stalno dopolnjuje, izboljšuje in prilagaja neprestanim spremembam v okolju.

Temu primerno se neprestano posodabljajo delovna sredstva in zagotavlja se nepretrgan proces izobraževanja vseh sodelujočih v Simfin-u. Zavedamo se namreč, da je le tako možno zagotoviti kakovostno zadovoljevanje zahtev trga in na posameznih segmentih ustvarjati tudi merila za doseganje sprejemljivega nivoja opravljanja storitev.

Delujemo iz Slovenske Bistrice in pokrivamo celotno Slovenijo. Za kvalitetne računovodske storitve Slovenska Bistrica ter za več informacij nas pokličite, nam pišite preko elektronske pošte ali obiščite spletno stran.

 • pon

  07.00- 15.00

 • tor

  07.00- 15.00

 • sre

  07.00- 15.00

 • čet

  07.00- 15.00

 • pet

  07.00- 15.00

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si