Dodaj svoje podjetje
EKOS-RFD RAČUNOVODSKE, FINANČNE IN DAVČNE STORITVE D.O.O.

EKOS-RFD RAČUNOVODSKE, FINANČNE IN DAVČNE STORITVE D.O.O.


EKOS-RFD RAČUNOVODSKE, FINANČNE IN DAVČNE STORITVE D.O.O.
5 (1)
Ajševica 9, 5000 Nova Gorica

Kvaliteten računovodski servis Nova Gorica |

Na naše podjetje EKOS-RFD RAČUNOVODSKE, FINANČNE IN DAVČNE STORITVE D.O.O. se obrnite za dober in ugoden računovodski servis Nova Gorica.

Delamo zanesljivo, odgovorno, strokovno in po dostopnih cenah, zato boste vedno naleteli na nas, če boste iskali ugoden  in kvaliteten računovodski servis Nova Gorica.

Imamo izkušnje in znanje, ki nam omogočajo, da računovodska vprašanja rešujemo učinkovito in v korist poslovanja naših strank. V okviru zakonskih zmožnosti svetujemo tudi optimizacijo davčnih obveznosti in se pri vseh ostalih delih potrudimo, da zagotavljamo celostno ter strokovno podporo vašemu poslovanju. 

Vse to so razlogi, da nas stranke izberejo za svoj računovodski servis, Nova Gorica pa nam zaupa in nas pozna tudi zato, ker zagotavljamo oseben, prijazen odnos in individualno ter diskretno posvečanje strankam.  

Kvaliteten-racunovodski-servis-Nova-Gorica_1

Kvaliteten računovodski servis Nova Gorica

Naš cilj so zadovoljni podjetniki, ki optimalno finančno poslujejo in imajo ob sebi zanesljivega, zaupanja vrednega poslovnega partnerja oziroma kvaliteten računovodski servis.

Ob naši pomoči oziroma s sodelovanjem bomo nenehno strmeli k izboljševanju vašega poslovanja ter vas razbremenili pri vodenju poslovnih knjig. 

Na pravem naslovu ste, če iščete kvaliteten računovodski servis Nova Gorica. 

Kvaliteten-racunovodski-servis-Nova-Gorica_10

Zakaj se odločiti za EKOS-RFD, računovodski servis Nova Gorica? 

 • Imamo več let delovnih izkušenj. 
 • Kontinuirano vlagamo v usposabljanje in izobraževanje naših zaposlenih. 
 • Za računovodski servis Nova Gorica boste pri nas dobili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 
 • Smo hitro odzivni in prilagodljivi. 
 • Odlikujejo nas odgovornost, zanesljivost, poštenost, vestnost, diskretnost, prijaznost. 
 • Zadovoljne stranke nas pogosto priporočajo, da smo prava izbira za računovodski servis Nova Gorica. 

Če potrebujete več informacij oziroma si želite sodelovati z nami, smo vam vedno na voljo preko objavljenih kontaktov. 


Pri nas vas čaka najboljša ponudba, če potrebujete kvaliteten računovodski servis Nova Gorica

Prepričani smo, da boljše ponudbe za kvaliteten računovodski servis Nova Gorica drugje ne boste našli. 

Smo namreč tisti računovodski servis v Novi Gorici, kjer stranke niso samo številka. Postanite naš poslovni partner in dobili boste vso strokovno podporo, ki jo potrebujete, da boste uspešno poslovali ter reševali svoje računovodske probleme. 

Vsaki stranki, ki se obrne na nas in išče kvaliteten računovodski servis Nova Gorica bomo individualno pomagali. Prijazen in oseben pristop ter posluh za vaše želje in prilagodljivost le tem so tisto, na podlagi katerih sodelujemo dolgoročno in v obojestransko zadovoljstvo. 

Kvaliteten-racunovodski-servis-Nova-Gorica_8

Smo zaupanja vreden računovodski servis, v katerem se bomo vedno potrudili, da boste z računovodstvom imeli minimalne stroške, urejena pa bodo vsa dela, ki jih vaša dejavnost na tem področju zahteva. 

Naš cilj je optimizirati naš delovni proces in tako zagotavljati konkurenčen cenik storitev in ostajati prepoznavni kot ugoden  in kvaliteten računovodski servis Nova Gorica. Zato se nenehno dodatno usposabljamo in izobražujemo ter v delu vpeljujemo informacijske in komunikacijske tehnologije, ki nam omogočajo, da smo geografsko neomejeni za sodelovanje s strankami in vedno dosegljivi. 

Če nimate časa in znanja, da bi svoje poslovne knjige vodili sami in potrebujete kvaliteten računovodski servis Nova Gorica, nas prosimo kontaktirajte.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najboljši računovodski servis v Novi Gorici

Zame so bili prva in prava izbira, ko sem potrebovala računovodski servis na območju Nove Gorice. Dobro delajo in se potrudijo za svoje stranke, tako da nam je v podjetju v veseleje sodelovati z njimi.


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si