Dodaj svoje podjetje
FENIKS RSP D.O.O.

FENIKS RSP D.O.O.


Lendavska ulica 13, 9000 Murska Sobota
Računovodski servis FENIKS RSP, podjetje za računovodstvo, svetovanje in promocijo d.o.o. nudijo kvalitetne in celovite računovodske in knjigovodske storitve. Delujejo po konkurenčnih cenah in so kakovostni ter ažurni na svojem področju, zato se z razlogom pojavljajo pod sinonimom kvaliteten računovodski servis Murska Sobota.

S svojo dejavnostjo so aktivni na območju Murske Sobote, pohvalijo pa se lahko s strankami in odličnimi referencami po celi Sloveniji. Vsa podjetja potrebuje storitve računovodskega servisa, če želijo poslovati, kot se spodobi. Njihov prihodek se zanaša na urejanje finančnih poslov, vsak računovodja pa je zadolžen opraviti svoje storitve v prid podjetja. 

Podjetje Feniks RSP d.o.o. opravlja vse storitve vezane na računovodstvo in knjigovodstvo, za vas pa vsako leto urejajo poslovne knjige in poskrbijo za izračun letne bilance. Na željo vsake stranke posebej, vam lahko tudi svetujejo glede poslov, davkov in financ ter o vseh tovrstnih storitvah. Za svoje poslovne partnerje in stranke poskrbijo v celoti na visokem nivoju, odlikuje pa jih kakovost in zanessljivost.

Spomladi mora vsako podjetje oddati bilanco stanja, zato v podjetju Feniks RSP d.o.o. pravočasno pripravijo vse potrebno, da vam v lahko zagotovijo vašemu podjetju nemoteno poslovanje še naprej. So pravi naslov za vas, ko mislite na besede kvaliteten računovodski servis Murska Sobota.

Podjetja pa potrebujejo tudi davčno svetovanje, ko se znajdemo kot nestrokovnjaki v poslovnih vodah. Davki in plačevanje le teh je še kako pomembno, saj si nihče ne želi zapasti v finančne težave. Knjigovodske in računovodske storitve morajo biti na nivoju eno stopničko višje, vse zadovoljne stranke, za katere poskrbijo v podjetju Feniks RSP d.o.o. pa so trenutno njihove najboljše reference.

Za kvaliteten računovodski servis Murska Sobota in za vsa vprašanja glede računovodstva, knjigovodstva in bilanc stanja, jih pokličite ter se dogovorite za uvodno snidenje. Če želite imeti kvalitetno vodeno računovodstvo, ne odlašajte in se obrnite na njih.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si