Dodaj svoje podjetje
EKOS-RFD Računovodske, finančne in davčne storitve d.o.o.

EKOS-RFD Računovodske, finančne in davčne storitve d.o.o.


EKOS-RFD Računovodske, finančne in davčne storitve d.o.o.
5 (1)
Ajševica 9, 5000 Nova Gorica

Kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica |

Podjetje EKOS-RFD d.o.o. smo ustanovili z namenom, da bi na trgu ponudili kvaliteten in ugoden knjigovodski servis Nova Gorica. 

Do danes uspešno uresničujemo svoje poslanstvo in strankam iz vse Goriške regije ter tudi od drugod zagotavljamo kvalitetno storitev po dostopni ceni.

Kvaliteten-knjigovodski-servis-Nova-Gorica_1

Kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica 

Naše delo temelji na izkušnjah in znanju, posluhu za stranke ter je izjemno odgovorno, natančno in strokovno.

Veljamo za zanesljivega, zaupanja vrednega poslovnega partnerja oziroma kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica.

Zaupa nam veliko število strank, ki same nimajo časa ali znanja, da bi poslovne knjige vodile same in z veseljem bomo razbremenili tudi vas ter vam pomagali optimizirati vaše poslovanje. 

Kvaliteten-knjigovodski-servis-Nova-Gorica_6

Za kvaliteten knjigovodski servis v Novi Gorici vas pri nas čaka najboljša ponudba. 

Trudimo se racionalizirati svoje poslovanje, zato delamo s sodobnimi informacijskimi tehnologijami. Komunikacija s strankami na daljavo nam omogoča, da ponudimo cenejši knjigovodski servis, Nova Gorica pa nas vseeno dobro pozna tudi po tem, da vsaki stranki, ki nas potrebuje zagotovimo individualno, prijazno in osebno obravnavo.


Nimate časa ali znanja, da bi poslovne knjige vodili sami? EKOS-RFD, smo kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica, ki vam bo pomagal!

Vedno prisluhnemo potrebam in željam ter svoje storitve prilagodimo vašemu načinu, obsegu poslovanja in dejavnosti. Tudi če potrebujete davčno svetovanje, smo vam na voljo z osebnim pristopom. Naši davčni svetovalci bodo preučili vaše poslovanje in v okviru zakonskih možnosti predlagali za vas najbolj optimalne rešitve. 

Pri nas boste zanesljivo dobili največ za svoj denar, če potrebujete kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica, zato nas pokličite za ponudbo. 

Zakaj se odločiti za nas, če potrebujete kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica?

 • Naše stranke niso številka, pač pa poslovni partnerji, katerim s celovito in strokovno podporo stojimo ob strani in pomagamo optimirati poslovanje. 
 • Pri nas boste dobili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 
 • Leta izkušenj, strokovna podkovanost, kontinuirano izobraževanje in usposabljanje so garancija za našo strokovnost in kakovost. 
 • Da smo ugoden in kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica, smo prepričali že mnoge zadovoljne stranke, ki nas rade priporočajo in z njimi dolgoročno sodelujemo v obojestransko zadovoljstvo. 
 • Oseben in individualen pristop ter pogovor nam omogoča, da knjigovodski servis prilagodimo vam. Obseg del je fleksibilen glede na vašo dejavnost in način poslovanja.
 • Smo hitro odzivni in fleksibilni. 

Kvaliteten-knjigovodski-servis-Nova-Gorica_5

Na pravem naslovu ste, če iščete kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica in z veseljem vidimo, da ste tudi vi eden izmed naših zadovoljnih poslovnih partnerjev!

Verjamemo, da vas bomo zanesljivo razbremenili pri vodenju poslovnih knjig ter vam za kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica zagotovili najboljšo ponudbo. 

Vseskozi se trudimo, da ponudbo za knjigovodski servis Nova Gorica prilagajamo potrebam strank in tudi za vas bomo našli prave rešitve. Prisluhnili bomo vašim željam in zahtevam ter poskrbeli, da bomo presegli pričakovanja, ki ste jih imeli, ko ste iskali kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica. 

Če si želite ogledati naše reference, če knjigovodski servis Nova Gorica odpira kakršna koli vprašanja oziroma za vse ostale informacije, nas pokličite ali nam pišite.

Dosegljivi smo za vas, da vam pomagamo, da vam svetujemo in sodelujemo z vami kadar koli potrebujete kvaliteten knjigovodski servis Nova Gorica. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Dober knjigovodski servis v Novi Gorici

Za moje poslovne knjige skrbijo že nekaj časa in z njimi sem zelo zadovoljna, tako da jih z veseljem priporočam vsem, ki iščejo dober knjigovodski servis. V Novi Gorici smo veseli da jih imamo!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si