Dodaj svoje podjetje
KUHINJE PO NAROČILU LJUBLJANA

SPLOŠNO IN MODELNO MIZARSTVO ROČKA MITJA POLJŠAK S.P.


Male Češnjice 2, 1296 Šentvid pri Stični

Pohištvo

Pohištvo po naročilu iz programa mizarstva Ročka.

Lahko se vam izdela kuhinja po meri, ki jo prilagodimo vašim potrebam. Naredimo jo iz najboljših materialov za pohištvo. Naredimo vam unikatne jedilnice, dnevne sobe predsobe, spalnice in vse ostale vrste pohištva.

Kuhinje

Tudi če se mi kuha ne posreči najbolje, bo dan še vedno ostal odličen, ker se v svoji novi kuhinji pač počutim odlično…

Za vse kuhinje izdelane v mizarstvu Ročka je skupno to, da so prilagojene vašim željam, meram prostora, ter funkcionalnosti in udobju. Izdelane so iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov, individualno za vas in vaše potrebe.

Jedilnice

Jedilnica je središče družinskega življenja. Naj družina uživa skupne trenutke v kakovosti in dovršenosti naših jedilnic.

Spalnice

Si danes dobro spal? Da. Kaj pa ti? Tudi. Veselje mi je zjutraj odpreti oči, tako dobro se počutim v spalnici… pa nič več vprašanj: »Kaj naj oblečem?«, ker je v garderobni omari vse tako pregledno.

Otroške sobe

Najprej zibelka, potem kupi igrač za katere se že več ne ve od kje so prišle in nato že obiski prvih simpatij… Kako čas teče. Naj bo soba vašega otroka soba, ki bo rasla z njim. Razveselite življenje vašega otroka s kakovostno in bivanju prijetno sobo.

Dnevne sobe

Čez dan si človek redko lahko vzame čas za počitek, če pa nam to že uspe je dnevni prostor kot nalašč za kratko »polnjenje baterij«, prebiranje dobre knjige, ogled oddaje na TV.

Predsobe

Z vstopom v stanovanje dobijo obiskovalci prvi vtis… naj bo dober.

Pisarniško pohištvo

Na delovnem mestu običajno preživimo vsaj tretjino delovnega dne. Je vaše delo vezano na pisarno? Zakaj se ne bi tam počutili odlično? K odličnemu počutju prispeva tudi pisarniško pohištvo.

Kopalnice

Tu se začne in konča dan. Zjutraj se pripravimo za nov dan, zvečer pa za lahko in mirno noč. Naj bodo v opremi kopalnice izlite vse vaše želje in sanje.

Lasersko graviranje

Z laserjem lahko zelo natančno režemo, opravljamo razne oblike zapisov.

Na les lahko s pomočjo laserja upodobimo želeno fotografijo, ki jo predhodno obdelamo.

Izdelujemo različne obeske (obeski za ključe, lesene medalje…) za obletnice, srečanja, dogodke z graviranjem vašega logotipa ali zapisa po vaši želji.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si