Dodaj svoje podjetje

Kromanje nikljanje v Sloveniji |

Ko sva Katarina in Franc Martinjak ustanovila delavnico, v kateri smo površinsko zaščitili različne kovine, se je začelo povpraševanje po naših izdelkih in storitvah kromanja in nikljanja ter ostalih storitvah povečevati iz leta v leto.

Zaradi zahtev trga smo delavnico kmalu preselili v večje prostore na novo lokacijo.

Ker je sama dejavnost kromanja in nikljanja lahko obremenjujoča za okolje, smo v skrbi za okolje vgradili avtomatsko čistilno napravo in poskrbeli za vse ostale ukrepe glede zdravja, varstva okolja in zaposlenih.

Kromanje nikljanje v Sloveniji

Potem, ko se je podjetje še dodatno razširilo, smo se odločili tudi za preimenovanje v GALMA podjetje za galvanizacijo, d.o.o.

Podjetje ima evropsko varstveno dovoljenje (IPPC dovoljenje), s katerim dokazujemo popolno skladnost s predpisi in skrb do varstva narave. 

S tehnologijo ionske izmenjave se odpadna voda čisti in jo tako tudi večino ostalih stvari vračamo nazaj v proces. Tudi del kovin, ki se odstranijo iz spiralnih vod, se vrača nazaj v proces in tako poskrbimo za najmanjšo možno obremenitev okolja. Vso vodo, ki je ni možno vrniti nazaj v proces, se pred izpustom temeljito očisti.

Za vsa vprašanja, ki jih imate v povezavi s kromanje nikljanje v Sloveniji ter za več informacij o podjetju GALMA podjetje za galvanizacijo, d.o.o., nas lahko pokličete ali pa si ogledate našo spletno stran.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Kromiranje

Spostovani,imam nekaj cevnih rocajev ,kotnikov in noge od starega stedilnika,za kromirati Lahko posljem,obnavljate tudi taksne zadeve? Lp Igor


luženje aluminija

zanima me ali se aluminij kromira ali se samo luži


Kromiranje

Pozdravljeni , potrebujem kromirat na novo nosilce vetrobranske zaščite in dva vzratna ogledala na mojem motorju Piaggio. Se bi dalo ? lp Igor Černoga , Piran


Kromiranje

Pozdravljeni ! Ker se v prostem času ukvarjam z restavriranjem mopedov za svojo zbirko, me zanima za modela Tomos 15scl in E90, koliko bi stalo kromanje delov za ta dva modela mopedov? Kako se izračuna, po kvadratnih cm? Kako morajo biti pripravljeni deli? Lahko vam tudi poslikam vse dele, katere bi želel, da jih kromate. Hvala za odgovore in lep pozdrav! Bojan


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si