Dodaj svoje podjetje
Kovane ograje Maribor

MAPEM, PETER ŠTERBAL S.P.


MAPEM, PETER ŠTERBAL S.P.
5 (2)
Pekrska cesta 55A, 2000 Maribor

Kovane ograje Maribor |

V podjetju MAPEM - MONTAŽA IN VZDRŽEVANJE KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV, POSREDNIŠTVO PETER ŠTERBAL S.P. že od leta 2001 zagotavljamo visoko kakovostne kovane izdelke, kot so kovane ograje Maribor. 

Imamo bogate in več kot petnajstletne izkušnje, ki so nam prinesle tudi odlične reference iz Slovenije in tujine. Za naše stranke izdelamo kovane ograje Maribor, pa tudi po meri kovane:

 • lestence,
 • postelje,
 • nagrobne križe,
 • stopniščne konstrukcije,
 • in drobne izdelke. 

kovane-ograje-maribor_14

Kovane ograje Maribor

Naše kovane ograje Maribor in ostali izdelki so izdelani večinoma ročno, pomagamo pa si tudi s sodobnimi stroji, da zagotovimo hitrejšo obdelavo. 

Kovane ograje Maribor:

Ko se obrnete na nas, ker si želite čudovito kovano ograjo, vam bomo z veseljem svetovali in jo izdelali točno takšno, kot si želite. 

Izdelki iz našega pestrega proizvodnega programa so vroče cinkani in pobarvani z izbrano barvo, da dosežemo večjo estetsko vrednost, predvsem pa trajnejši obstoj. Pri svojem delu uporabljamo inox, aluminij ali železo. 

Če iščete najboljšo ponudbo za kovane ograje, Maribor pa je mesto kjer potrebujete izkušenega in ugodnega strokovnjaka, se obrnite na nas!

kovane-ograje-maribor_4

Zakaj izdelavo kovane ograje Maribor zaupati nam?

 1. Smo hitro odzivni za vaša povpraševanja. 
 2. Zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 3. Kovane ograje Maribor oblikujemo po vaših željah. 
 4. Strokovno svetujemo. 
 5. Imamo bogate izkušnje in odlične reference, da smo prava izbira za kovane ograje Maribor pa jamčijo tudi mnoge zadovoljne stranke. 
 6. Kovane ograje izdelamo v dogovorjenih rokih. 

Imate vprašanje vezano na naše kovane ograje Maribor ali si želite oddati svoje naročilo? Pokličite nas ali nam pišite. Poslušali bomo vaše zamisli in naročilo brezhibno izvedli. 

kovane-ograje-maribor_16

Iščete podjetje, ki hitro, ugodno in kvalitetno izdela kovane ograje, Maribor pa je mesto kjer storitev potrebujete? Obrnite se na nas!

S kakovostnim delom, hitro odzivnostjo in konkurenčnimi cenami smo postali sinonim za kovane ograje Maribor in prepričani smo, da boste tudi vi z našimi kovanimi izdelki popolnoma zadovoljni. 

Kovane ograje Maribor so primerne tako za ograditev vrta oziroma objekta, kot tudi za balkone in notranja ali zunanja stopnišča. 

Kovane ograje Maribor so izdelane za vsako stranko posebej. Samo tako lahko zagotovimo popolno zadovoljstvo ter poskrbimo, da kovane ograje objektu dodajo estetsko vrednost po naročnikovem okusu. 

Seveda vam pred izvedbo z veseljem tudi svetujemo in predlagamo rešitve za kovane ograje Maribor, ki združujejo vaše želje, potrebe in zmožnosti. 

Vabljeni, da si reference za kovane ograje Maribor ogledate v galeriji in nas pokličite, če imate dodatna vprašanja za nas. 

 • pon

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

maribor

G. Peter je zelo prijazen, ograje so vrhunske, niso najcenejsi.... kvaliteta ograj pa odtehta ceno..


Vrhunske ograje

Če iščete kakovostnega izvajalca je G. Peter prava izbira! Naša ograja je izpadla čudovito!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si