Dodaj svoje podjetje
Ste negotovi in ne veste kam na izlet v letošnjem poletju? VIO-MA, turistične in gostinske storitve d.o.o. so mlado, hitro rastoče podjetje, ki rado odkriva nove, lepe in ugodne destinacije. So turistična agencija na mestu, ki jim je Istra zelo pri srcu in dobro vedo kam na izlet.

Kam na izlet po Istri je večna dilema. Turistična agencija VIO-MA in njihovi izleti vam omogočajo nepozabno doživetje. Poleg Istre pa vas popeljejo tudi v Gardaland.

Njihova specialnost so izleti po Istri. Tako pripravljajo različne izlete po Istri, oglede festivalov v Puli in Motovunu ter razne oglede in obiske domačij in istrskih oštarij. Obiščete lahko Rovinj, Rabac, Poreč, Novigrad, Umag ali Medulin. Gardaland pa je v ponudbi v primeru, če vaše malčke zagrabi želja po adrenalinu. Nobena turistična agencija ni tako ažurna, kot je VIO-MA d.o.o. Konec z vprašanji kam na izlet.

Redko katera turistična agencija poskrbi, da vam Istra ostane globoko v spominu. Izleti in Istra so nekaj, kar je povprečna slovenska družina malce pozabila. Ker živimo v rutini in v hitrem tempu, pozabimo na oddih in sprostitev. Turistična agencija VIO-MA vam bo povrnila nazaj občutek povezanosti družine in videli boste, kaj ste zamujali. Kam na izlet ne bo več zagata, ker boste imeli vse na dlani.

V agenciji vas pričakujejo s svojo pestrostjo. Zdaj veste kam na izlet, zato si oglejte njihovo spletno stan ali pa jih obiščite v poslovalnici. In ne pozabite povprašati še za Gardaland. Tam je na razpolago veliko naprav, ki vam bodo dale vetra in vam premetale kosti.

Turistična agencija VIO-MA glasno pove: Istra je lepa, spoznajte jo z nami. Ko vas kadarkoli zamikajo izleti in Istra, smo mi prava rešitev za vas. Za več informacij vezane na kam na izlet po Istri in drugi izleti, jih pokličite. Ne bo vam žal.

Torej...kam na izlet po Istri in s kom? Z najboljšo
turistično agencijo VIO-MA! Pričakujejo vas odprtih rok!
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si