Dodaj svoje podjetje
ROMANCA PODJETJE ZA GOSTINSTVO, TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

ROMANCA PODJETJE ZA GOSTINSTVO, TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.


ROMANCA PODJETJE ZA GOSTINSTVO, TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.
5 (1)
Partizanska cesta 53, 2000 Maribor
Izposoja poročnih oblek Maribor |

Se bliža vaš poročni dan in ste še brez poročne obleke? Za vas je pravi naslov podjetje ROMANCA podjetje za gostinstvo, trgovino in storitve d.o.o., ki vodi POROČNI SALON HOLLYWOOD v Mariboru.

Že dvajset let skrbimo, da je izposoja poročnih oblek Maribor na voljo vsem bodočim nevestam po dostopnih cenah. Poroka je namreč finančni zalogaj in mi vam pomagamo prihraniti.

V našem poročnem salonu pa ni na voljo le izposoja poročnih oblek, Maribor nam zaupa tudi izbiro drugih oblačil za posebne priložnosti in prepričani smo, da z izbiro tudi vas ne bomo razočarali. 

izposoja-porocnih-oblek-maribor

Izposoja poročnih oblek Maribor

Naša primarna dejavnost je izposoja poročnih oblek Maribor. Zagotovo boste našli svojo obleko in prihranili, saj ne bo potrebno kupiti nove, ki je kasneje ne bi nikoli več oblekli. 

Izposoja poročnih oblek Maribor: V salonu HOLLYWOOD nudimo priznane blagovne znamke IMOGENE, LOHRENGEL, COLET,  LE KRESS MODELLE, FABIO GRITTI, LINEA RAFFAELLI, MARYLISE, MORI LEE, TRES CHIC, Anna Bella, The Group Sposa, Divina Sposa, Miss Kel.
Dolgoletna tradicija, kvaliteta in zanesljivost so razlogi, zakaj naša izposoja poročnih oblek Maribor še danes širi krog zadovoljnih strank, med katerimi boste zagotovo tudi vi, ko nas spoznate. 

izposoja-porocnih-oblek-maribor_17

Zakaj izposoja poročnih oblek Maribor  z nami?

 1. Nudimo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 
 2. Prijazno in izkušeno osebje, prisluhnemo vašim željam in strokovno svetujemo ter pomagamo izbrati najlepše za vas. 
 3. Pestra izbira, v kateri vsak najde kar iščete, tako glede cene kot tudi estetskih preferenc.
Če se sprašujete kje je na voljo ugodna izposoja poročnih oblek, Maribor pa mesto kjer najboljšo ponudbo na enem mestu iščete, smo zagotovo pravi naslov za vas!
izposoja-porocnih-oblek-maribor_28

Izposoja poročnih oblek Maribor z nami je edinstveno in prijetno doživetje.

Izposoja poročnih oblek Maribor ne gre brez obiska našega salona, kjer nam zaupate svoje želje, mi pa vam pomagamo izbrati sanjsko obleko, ki vam je kot ulita. 

Za več informacij, vezanih na izposoja poročnih oblek Maribor nas pokličite in se dogovorite za termin uvodnega srečanja, kjer bomo spoznali vaše želje in vam na tej osnovi tudi primerno svetovali in za vas poiskali sanjsko obleko.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Čudovite poročne obleke

Prijeten salon kjer imajo res veliko izbiro čudovitih oblek. Kar že malo sem paničarila ker mesec pred poroko še nism imela obleke. Pa so mi v salonu ROMANCA pomagali in skupaj smo našli čudovito obleko v kateri sem se počutila res odlično. Priporočam vsem bodočim nevestam!


OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si