Dodaj svoje podjetje
Izposoja napihljivih igral Maribor

EL SAA, Elvis Abdić s.p.


Gunduličeva ulica 18, 2000 Maribor

Izposoja napihljivih igral Maribor |

Če se sprašujete, kje na območju Maribora je na voljo ugodna izposoja napihljivih igral, vas z najboljšo ponudbo pričakujemo v podjetju EL SAA, Elvis Abdić s.p.

Poleg tega so naše dejavnosti še čistilni in selitveni servis. 

izposoja-napihljivih-igral-maribor_1

Izposoja napihljiv igral Maribor

Izposoja napihljivih igral Maribor je na voljo tako pravnim osebam kakor tudi fizičnim strankam, ki si želijo pri organizaciji dogodka ali praznovanja poskrbeti za odlično zabavo najmlajših. 

Na voljo imamo atraktivna napihljiva igrala, ki bodo otrokom zagotovo pričarala nasmeh na obrazu in poskrbela za nepozaben dogodek, ki si ga bodo želeli vedno znova podoživeti. 

Ob pravilni uporabi so napihljiva igrala povsem varna, tako da ste lahko brez skrbi - najboljša zabava bo zagotovljena!

Kako poteka izposoja napihljivih igral Maribor, za ponudbo in za ostala vprašanja nas kontaktirajte.

Z veseljem vam pomagamo, da boste izpolnili največjo željo vaših otrok pri pripravi rojstnodnevne zabave ali katerega drugega dogodka, kjer zagotovo ne bo dolgčas. 

 • pon

  08-22

 • tor

  08-22

 • sre

  08-22

 • čet

  08-22

 • pet

  08-22

 • sob

  08-22

 • ned

  /

najem napihljivega igrala

Spoštovani, vnukici bi želela za 6.rojstni dan omogočiti igranje s še sedmimi prijateljicami na napihljivem igalu. Zanima me kakšno igralo priporočate, kako je z dostavo (doma smo 15km iz Maribora), najem bi bil za 1 dan in sicer 22.9. seveda če je gornje igralo prosto oz. katero priporočate. kdaj ga postavite oz. do kdaj je v uporabi? Kakšne velikosti prostor je treba pripraviti? Hvala za odgovor in lep pozdrav.


igrala

Pozdravljeni, Potrebovali bi igralo za 10 fantov starih 11 let dne 18.09.2020. lp


Izposoja

Pozdravljeni Zanima me ali se imate kakšno igralo za izposojo v nedeljo 23.8.2020 za cca 6 otrok 3-8let. Zanima me cena za izposojo? Hvala


Vprašanje

Pozdravljeni, potrebovali bi napihljivo igralo in sicer do dolzine in sirine najvec 3,5m je kaksno na voljo pri vas? Lp


Izposoja napihljivih igral

Pozdravljeni. Zanimam se za izposojo igral. Kaksno imate ceno? Kaj imate se prosto za 28.9.? Koliko stane postavitev in podiranje, prevoz?


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si