Dodaj svoje podjetje
KARIN VELIČKI S.P.

KARIN VELIČKI S.P.


Na trati 5, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah
Podjetje TRA & VEL - RAČUNOVODSTVO Karin Velički s.p. je znano po izposoji kombi vozil po celotni štajerski regiji.

Izposoja kombija je ena od naših glavnih dejavnosti. Kombije izposojamo že veliko let. Izposoja kombija je za stranke pozitivna izkušnja, saj imajo z našo izposojo kombija samo dobre izkušnje, zato se tudi vedno vračajo k nam za najem kombija. Podjetje jamči najem kombija v tehnično brezhibnem stanju. Z najemom kombija pri našem podjetju boste poskrbeli, da boste lahko družino, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje varno in pravočasno pripeljali z najetim kombijem na cilj potovanja in nazaj.

Kadarkoli potrebujete prevoz, npr. sedežne garniture, se selite, prevažate blago za svoje podjetje, greste z družino in prijatelji na daljši izlet, ali iz katerikoli drugega razloga, pokličite za najem kombija podjetje TRA & VEL.

Najem kombija in kombi prevozi pri nas so cenovno ugodni. Glede na dolžino najema kombi prevoza nas pokličite in dogovorili se bomo za ugodnejši najem kombi prevoza.

Izposoja se različne kombi vozila, glede na vaše potrebe in zahteve. Izposoja kombija za prevoz potnikov, izposoja kombija za tovor, nudimo najem kobi furgona ter kombiniranega - tovor plus potniki. Kombi lahko rentate za  različna obdobja.
Vsakič, ko najamete kombi prevoz, vam dostavimo čisto kombi vozilo s polnim rezervoarjem goriva. Ob vračilu najetega kombija vas prosimo, da nam najet kombi vrnete v enakem stanju, kot smo vam izposojen kombi predali.
Rent a kombi oz. najem kombija je v podjetju TRA & VEL - RAČUNOVODSTVO Karin Velički s.p. storitev, ki vam jamči, da boste ob prevzemu najetega kombija dobili redno vzdrževane in servisirane kombije.  Ker nam je mar za naše stranke in seveda za najete kombije.

Za vas in vaš najem kombija pa smo pripravljeni stopiti tudi korak dlje. Izposoja kombija na Štajerskem je možna tudi izven delovnega časa, vse po predhodno sklenjenem dogovoru o najemu kombija. Tudi vračilo izposojenega kombija je lahko, ob poprejšnjem dogovoru, drugje na Štajerskem.

Izposoja kombija in za vse dodatne informacije glede izposoje kombija na Štajerskem, dodatna pojasnila in naročila za najem kombija pokličite podjetje TRA & VEL - RAČUNOVODSTVO Karin Velički s.p.
Za najem kombija, izposojo kombija in kombi prevoze, informacije o izposoji kombija oz. rent a kombi smo vam vedno na voljo.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

povpraševanje

Spoštovani! Zanima me, če bi bilo mogoče najtei potniški kombi za 6 oseb za čas med 26. in 30. decembrom letošnjega leta. Šlo bi za prevoz do Črne Gore, za najem pa se zanima družina 6 odraslih. Prosim za odgovor in se lepo zahvaljujem, Anton Ravnikar Trg bratov Mravljak 7 Šoštanj 031 393 523


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si