Industrija in obrtništvo

Industrija in obrtništvo
Zbiranje, predelava in reciklaža odpadkov

Zbiranje, predelava in reciklaža odpadkov so največkrat v domeni komunalnih podjetij, v Sloveniji pa deluje tudi veliko drugih družb in samostojnih podjetnikov, ki so specializirani za izvajanje posameznih storitev v tej dejavnosti. 

Ne glede na to, ali iščete rešitve za svoje gospodinjstvo ali za svoje podjetje, ravnajte skrbno do okolja in odpadke ustrezno odvrzite, saj boste tako prispevali k bolj čistemu in zdravemu okolju, kjer bivate in delate.

Preverite komunalna in druga podjetja v poslovnem imeniku Moja dejavnost in na tem področju sodelujte z najboljšimi poslovnimi partnerji.
Zbiranje, predelava in reciklaža odpadkov

Okolju prijazno in odgovorno ravnanje z odpadki je poslanstvo mnogih podjetij, ki so vpisana v poslovni imenik Moja dejavnost in strankam, bodisi fizičnim bodisi pravnim osebam, zagotavljajo vse storitve s področja zbiranja, predelave in reciklaže.

Najpomembnejše storitve vezane na ravnanje z odpadki so: 

  • odkup odpadkov oziroma odpadnih surovin
  • zbiranje, odvoz in predelava odpadnih materialov kot so plastika, papir, embalaža, kovinski in nekovinski odpadki
  • odvoz in zbiranje nevarnih odpadkov
  • odkup odpadnih kablov in podobnih elektronskih in električnih odpadkov
  • prodaja sekundarnih surovin

Podjetja, ki so registrirana za zbiranje, predelavo oziroma reciklažo odpadkov, imajo sodobno opremljene obrate za reciklažo oziroma predelavo odpadkov, svojim strankam pa se prilagodijo tudi s ponudbo odvoza oziroma prevoza odpadkov, tako nevarnih kakor nenevarnih.

Ne glede na to, ali želite z njimi sodelovati, da se odpadkov znebite, ali pa z namenom, da bi kupili odpadne surovine in jih uporabili v svoji dejavnosti, ponudnika, ki ima pravo ponudbo za vas, boste našli na portalu Moja dejavnost. Preverite!


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju