Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Zastopstvo, prodaja in odkup vozil

Si želite prodati svoje vozilo, pa nimate časa za pisanje oglasa in za oglede vozila s potencialnimi kupci?

Je napočil čas za nakup novega jeklenega konjička in iščete ponudbo rabljenih vozil z jamstvom, v ceno katerega boste lahko vključili tudi svoje trenutno vozilo?

Hočete da vrednost vašega avta oceni zaupanja vreden in zanesljiv zastopnik oziroma prodajalec vozil, ki vam bo ponudil pošteno ceno in takojšnji gotovinski odkup?

Na vsa ta vprašanja je samo en odgovor. Portal Moja dejavnost, kjer so na enem mestu zbrani zastopniki in prodajalci osebnih ter ostalih vozil, pa tudi podjetja, kjer lahko opravite hiter in ugoden odkup, saj je med njimi mnogo takih, ki na lastne stroške poskrbijo za nadaljnji prevoz iz vaše lokacije.

Zastopstvo, prodaja in odkup vozil

Zastopstvo, prodaja in odkup vozil je kategorija, kjer boste na najbolj enostaven način in najhitreje našli ponudnika za nakup, prodajo oziroma odkup vozil. Na voljo so tako podjetja s ponudbo za fizične osebe, kakor poslovni subjekti, ki sodelujejo s podjetji, katerim so na voljo tovorna, dostavna in druga vozila. 

Kjer koli v Sloveniji vas zanimajo storitve povezane z zastopstvom, prodajo ali odkupom vozil, v iskalnik na portalu Moja dejavnost samo vpišite, katero storitev in kje jo iščete in na voljo vam bo dolg, pregledno urejen seznam podjetij, ki delujejo na tem področju. Hitro dostopajte do njihovih kontaktov, preverite podrobnejši opis njihove ponudbe in čim prej oddajte povpraševanje, da bodo prodaja, nakup ali odkup potekali hitro in brez težav. 

Naj vsi ti postopki ne bojo stresni za vas. Na portalu Moja dejavnost so zbrani prodajalci vozil z dolgoletnimi izkušnjami, s tradicijo, s posluhom za vaše želje in s ponudbo, ki je prilagojena tudi najzahtevnejšim kupcem. Izbrana vozila vam po dogovoru uvozijo, pregledajo, ocenijo, zagotovijo jamstvo in garancijo, večina med njimi pa vedno z veseljem poskrbi tudi za ugodno financiranje (leasing, kredit), možnosti menjave kot so staro za novo, staro za staro. 

Če iščete ponudbo osebnih in drugih vozil, ki so skrbno pregledana in delujejo brezhibno, ali če potrebujete pomoč pri prodaji, obiščite spletni poslovni imenik Moja dejavnost in poiščite zaupanja vrednega partnerja s katerim boste v tem segmentu oziroma dejavnosti najbolje sodelovali. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju