Avto-moto, transport in prevozi

Ker nesreča nikoli ne počiva, je vedno dobro imeti na voljo tudi hitro odzivno vlečno službo. Podjetij, ki v Sloveniji nudijo avtovleko je veliko, vi pa sodelujete s tistim, ki vm za vaš denar lahko ponudi največ in bo, glede na lokacijo najhitreje poskrbel za prevoz vašega jeklenega konjička. 

Vlečno službo največkrat pokličemo ob nesrečah, potrebna pa je tudi, ko je potrebna premestitev novega oziroma starega vozila ali odvoz v razgradnjo. Pri nesrečah vam lahko ponudniki avtovleke ponudijo tudi pomoč na cesti.

Naj vam izbrana avtovleka v vsakem trenutku ponudi hitre, kvalitetne in ugodne prevoze. Poiščete jo na portalu Moja dejavnost.Vlečna služba

Vlečna služba pa se ne nanaša le na osebna motorna vozila. Vlečna služba je včasih potrebna tudi za avtodome, počitniške prikolice, dostavna vozila, gradbeno ali kmetijsko mehanizacijo in podobno.

Da bi na enem mestu našli ponudnike, ki ponujajo 24 urno asistenco za nujne primere, kot tudi tiste, ki imajo na voljo vozila za vleko oziroma prevoze drugih vozil, so najkvalitetnejši zbrani na našem portalu. 

Ne glede na to, kje je vlečna služba potrebna, v domačem prometu ali v tujini, na voljo so podjetja s kratkimi odzivnimi časi, ki vas ne bodo pustila na cedilu.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju