Tehnika in internetne storitve

Tehnično in fizično varovanje

Potreba po ustrezni in učinkoviti zaščiti premoženja in oseb je iz dneva v dan večja, zato se tehnično in fizično varovanje hitro razvijata.

V Sloveniji že obstaja veliko podjetij, ki so registrirana za dejavnost fizično-tehničnega varovanja, odpirajo pa se tudi nova, ki tako ali drugače prispevajo k razvoju tega področja.

Tudi na portalu Moja dejavnost dnevno spremljamo rast povpraševanja za storitve vezane na tehnično in fizično varovanje, zato smo ponudnike iz vseh slovenskih regij zbrali na enem mestu, da boste hitro našli tistega, ki mu boste brez težav zaupali, da bo poskrbel za preprečevanje kakršne koli škode.Tehnično in fizično varovanje 

Varovanje je pomembno v vašem domu, v vseh javnih oziroma poslovnih objektih ter na različnih dogodkih. Premoženje in osebe se varuje na različne načine, največkrat pa se za najbolj učinkovit način izkaže kombinacija fizičnega in tehničnega varovanja. 

Tehnologija za tehnično varovanje je vse bolj kompleksna, zato naj jo za vas, glede na vaše potrebe in zahteve prilagodijo strokovnjaki. Svetovali vam bodo rešitve, kot so: 

  • video-nadzorni sistemi
  • protipožarni sistemi
  • protivlomni sistemi
  • sistemi kontrole pristopa
  • ostalo

Fizično varovanje izvajajo za to usposobljene osebe - varnostniki. Velikokrat so nepogrešljivi pri varovanja tako posameznih oseb, prireditev, kakor objektov. Izvajajo varnostne naloge v industrijskih in poslovnih objektih, delujejo kot telesni stražarji in reditelji na javnih prireditvah, kjer je potrebno poskrbeti tako za varnost obiskovalcev kakor organizatorjev. 

Podjetja, ki imajo najsodobnejšo opremo za varovanje in usposobljen, preverjen, zanesljiv kader, da vam zagotovijo optimalno varnost ob upoštevanju varnostne ocene in ocene tveganja, so vsa zbrana na portalu Moja dejavnost, da jih boste enostavno našli in v najkrajšem možnem času uredili vidik varnostni v vašem življenju. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju