Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Špedicija, transport in skladiščenje

V Sloveniji uspešno poslujejo številna logistična podjetja, ki na enem mestu zagotavljajo storitve špedicije, transporta in skladiščenja. Cilj logistike je z najnižjimi stroški in vplivi na okolje zagotoviti dobrine in storitve v izbrani količini, izbrane kakovosti pravočasno na pravem mestu. 

Logistika poleg skladiščenja in prevozov zajema tudi ostale procese, kot so pakiranje, deklariranje, komisioniranje, distribucija in podobno.

Če nimate lastnih skladiščnih prostorov, če je vaše blago potrebno shranjevati v za to prilagojenih skladiščih in če na področju skladiščne logistike potrebujete tudi strokovnjaka za transportno logistiko, boste ponudnike storitvenih dejavnosti s tega področja zagotovo našli v ponudbi zbrani na naših spletnih straneh.Špedicija, transport in skladiščenje

Glede na vrsto blaga poiščite ustrezno skladišče in primerne prevoze na portalu Moja dejavnost. 

Podjetja, ki se ukvarjajo s špedicijo, transportom in skladiščenjem bodo poskrbela za prevzem in izdajo blaga, varovanje blaga, prerazporejanje blaga, kontrolo zalog in podobne storitve. Na oglasih ponudnikov lahko vedno hitro preverite, kakšen vozni park imajo na voljo, na katerih relacijah opravljajo transport, kje skladiščijo blago in v kakšnih skladiščih. 

Sodelujete s tistimi, ki vam lahko za ugodno ceno ponudijo dovolj skladiščnega prostora za vaše potrebe, v primeru, da skladiščite nevarne snovi pa preverite ali je izbrano skladišče temu primerno prilagojeno in zaposleni v njem ustrezno kvalificirano za ravnanje z ADR blagom. 

Ker je skladiščenje le čas, ko blago čaka na dostavo k naročniku je nujno, da za distribucijo tovora in blaga poskrbite z zanesljivim poslovnim partnerjem, ki zagotavlja točne in varne prevoze.  

Med ponudniki v kategoriji Špedicija, transport in skladiščenje boste našli uveljavljena in vodilna transportno-logistična podjetja, seznam pa dnevno tudi posodabljamo, tako da ni mogoče, da na enem mestu ne bi našli vsaj enega ali več zanesljivih in zaupanja vrednih strokovnjakov, ki bodo skrbeli, da bo oprema blagovnih pošiljk pravočasna in varna. 

Za organizacijo skladiščenja, za optimalen prevoz, ki je stroškovno in časovno učinkovit, in za vse transportne poti, cestni, letalski, ladijski ali železniški transport, boste na portalu Moja dejavnost našli poslovnega partnerja, kakršnega iščete in ki vam bo pomagal ekonomično poslovati.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju