Pravo, ekonomija in poslovno svetovanje

Sodni izvedenci

Sodni izvedenci in cenilci so strokovnjaki s posameznih področjih, ki na zahtevo sodišč podajo mnenje oziroma izvide glede strokovnih vprašanj ali cenitev stanja oziroma vrednosti stvari.

V poslovni imenik Moja dejavnost je vpisanih veliko poslovnih subjektov, ki se ukvarjajo s sodnim izvedeništvom oziroma sodnim cenilstvom. Ker so njihovi kontaktni podatki pregledno zbrani na enem mestu, boste v stik z njimi lahko hitro vstopili ter preverili njihove reference, delovne izkušnje in strokovna znanja ter se odločili za morebitno sodelovanje s katerim izmed njih.

Sodni izvedenci

Sodni izvedenci in cenilci so strokovnjaki s posameznih področjih (medicina, gradbeništvo ...), ki na zahtevo sodišč podajo mnenje oziroma izvide glede strokovnih vprašanj ali cenitev stanja oziroma vrednosti stvari.

Če za potrebe izdelave sodnega mnenja potrebujete strokovnjaka, boste tu na enem mestu z najrazličnejših področij oziroma dejavnosti našli ponudnike, ki jih lahko preprosto preko spletnega povpraševanja kontaktirate za nadaljnje sodelovanje.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi, pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako, se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu, glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju