Industrija in obrtništvo

Gospodarska panoga rudarstvo ima na slovenskem območju dolgo zgodovino. Med tem ko pridobivanje premoga zamira, se odpira več priložnosti na področju pridelave kamnin in rudnin kot so kamen, pesek, glina gramoz.

Glede na to kakšno vrsto surovine potrebujete in kje, boste v bazi pregledno zbranih ponudnikov na portalu Moja dejavnost zagotovo našli kar iščete. Samo vpišite svoj iskalni niz, dodajte lokacijo (regijo ali kraj) in v trenutku boste lahko pregledovali ponudbe številnih slovenskih podjetij, ki se ukvarjajo z rudarskimi dejavnostmi.
Rudarstvo

Ker imamo na slovenskem ozemlju imamo veliko gline, apnenca, kremenovega peska in proda, se na področju rudarstva odpirajo oziroma obratujejo številni kamnolomi. 

Kamnolomi v Sloveniji so nepogrešljivi partnerji številnim podjetjem s področja gradbeništva in če tudi vi delujete v kakšni takšni dejavnosti, ga prav tako lahko hitro in enostavno najdete na portalu Moja dejavnost. 

Seveda pa na področju rudarstva ne pozabite spremljati tudi drugih ponudnikov. Podjetja, ki so tako ali drugače povezana z rudarstvom, redno dodajamo na portal Moja dejavnost.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju