Avto-moto, transport in prevozi

V segmentu Najem vozil so zbrani izkušeni ponudniki, ki zagotavljajo kratkoročni ali dolgoročni najem vozil, njihovi prevzem na različnih lokacijah ali njihovo dostavo k vam, ki poteka gladko in vam omogoča veliko mobilnost na počitnicah ali na poslovni poti. 

Za posameznike, pare, družine ali manjše skupine pa tudi za prevoz tovora, boste na portalu Moja dejavnost našli najboljše ponudnike. Vsi imajo moderen, zanesljiv vozni park, od manjših avtomobilov, skuterjev, motorjev, do večjih družinskih avtomobilov ali kombijev, mnogi med njimi pa imajo tudi VIP ponudbo, luksuzna vozila kot so limuzine ipd.Najem vozil

Ne le, da boste našli ponudnika za izposojo vozila, mnoge podjetja za vas uredijo tudi najem vozila s šoferjem.

Poiščite individualno ponudbo, če vas zanima najem vozil za prevoz oseb ali tovora in si zagotovite ugodno ceno, varno in zanesljivo prevozno sredstvo. 

Vozila v vseh cenovnih razredih, vseh blagovnih znamk, vsa pa brezhibno vzdrževana, čista in udobna ter z možnostjo različne dodatne opreme (navigacija, otroški sedež ...) vas čakajo pri ponudnikih, ki so na enem mestu pregledno zbrani v bazi poslovnega portala Moja dejavnost.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju