Kmetijstvo

Kmetijstvo
Kmetijska mehanizacija, stroji in oprema

Kmetijstvo se je v zadnjih letih tehnološko izredno moderniziralo, posledično pa je napredoval tudi razvoj kmetijske mehanizacije.

Seveda so moderni traktorji, druga kmetijska mehanizacija, stroji in oprema velika finančna investicija, zato je za tiste, ki ne želijo kupiti nove kmetijske mehanizacije, na trgu tudi vse več ponudnikov, ki prodajajo rabljene delovne stroje ali zagotavljajo servisne storitve za tiste, ki jih že imate. 

Na področju kmetijskega in gozdarskega programa lahko najdete ponudnike najsodobnejše kmetijske mehanizacije, pa tudi serijsko opremo in rezervne dele. 

Olajšajte si težka dela z izbiro ustreznih strojev, ki jih boste našli med ponudniki na naši spletni strani.Kmetijska mehanizacija, stroji in oprema

V prodajnem programu najrazličnejših podjetij boste našli kmetijsko mehanizacijo, stroje in opremo najrazličnejših svetovno priznanih blagovnih znamk. Številna podjetja so ekskluzivni uvozniki in pooblaščeni serviserji ter celovito skrbijo, da je na voljo bogat, hitro dobavljiv prodajni program kot tudi storitve, s katerimi zagotavljajo vzdrževanje, popravila in podobno. 

Preden se odločite za nakup traktorja, rezalno-cepilnega stroja, motorne žage in druge gozdarske opreme, gozdarskega vitla, silažne folije, kosilnice, pluga, brane, škropilnika, mulčerja, balirke in kar je še takšnih strojev, pošljite povpraševanja, primerjajte ponudbe in si premišljeno izberite ponudnika, s katerim boste lahko dolgoročno sodelovali. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju