Medicina in zdravje

Medicina in zdravje
Interna medicina

Če iščete zasebnike s koncesijo ali ambulante interne medicine za samoplačnike, so zdaj vse pregledno zbrane na enem mestu.

Na portalu Moja dejavnost redno posodabljamo kontaktne podatke v bazi zbranih ponudnikov storitev s področja interne medicine in na seznam dodajamo vedno nove.

Poiščite jih glede na geografsko bližino ali glede na druge zahteve, ki jih imate. Na portalu lahko njihovo ponudbo hitro preverite s pomočjo opisa njihovega dela, ambulante, medicinske opreme, ki jo imajo na voljo ipd.Interna medicina

Interna medicina je široko področje medicine, ki se ukvarja z zdravljenjem akutnih in kroničnih bolezni notranjih organov pri odraslih. Razdeljena na več specialnosti.

Pogosto so internistični pregledi preventivne narave, saj je prav zgodnje odkrivanje kakršnih koli težav najbolj učinkovito za preprečevanje nadaljnjega razvoja bolezni. Med internističnim pregledom se izvedejo laboratorijske preiskave, EKG, rentgensko slikanje organov, preiskave pljučnih funkcij ... Seveda pa internistična medicina izvaja tudi kirurško zdravljenje. 

V okviru interne medicine je specializiranih veliko internistov, katerih ambulante so vpisane tudi v poslovni imenik Moja dejavnost, da jih vi hitro najdete in kontaktirate na preprost način ter si zagotovite termin pregledov, posegov oziroma pridobite dodatne informacije. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju