Industrija in obrtništvo

Industrija in obrtništvo
Industrijski stroji, oprema in vzdrževanje

Optimalno delo v vseh industrijskih dejavnostih in modernih proizvodnjah zagotavljajo industrijski stroji in različna oprema.

Omogočajo hitrejše, bolj ekonomično in učinkovito delo ter avtomatiziran proces, ki nadomešča zamudno ročno proizvodnjo. 

Industrijske stroje, opremo in orodje za vaše delovne potrebe boste zanesljivo našli pri enem od ponudnikov na portalu Moja dejavnost. Na enem mestu so zbrana najrazličnejša slovenska podjetja, dnevno pa bazo podatkov tudi posodabljamo, tako da dobite najbolj aktualne izvajalce storitev na tem področju.Industrijski stroji, oprema in vzdrževanje

Industrija doživlja velik tehnološki razvoj. Na trgu se pojavljajo industrijski stroji in oprema, ki pomagajo optimizirati proizvodne procese oziroma višjo proizvodno učinkovitost. Rešitev na trgu je toliko, kolikor je industrijskih panog in zahtev na trgu, kar vam lahko oteži iskanje proizvajalcev, zastopnikov ali serviserjev, a ne če jih boste iskali v poslovnem imeniku Moja dejavnost. 

Naj vam pomagajo poskrbeti za maksimalno produktivno proizvodnjo, ne glede na to s katero industrijsko panogo se ukvarjate. Na voljo so vam proizvajalci strojev in opreme ter vzdrževalci in serviserji, ki poskrbijo za pravilen priklop, ustrezno usposabljanje uporabnikov, kot tudi montažo in demontažo ali remonte.

Med najbolj iskanimi rešitvami na tem področju so: 

  • stroji in oprema za brizganje plastičnih mas
  • obdelovalni stroji za kovinsko industrijo (upogibanje pločevine, obdelava kovin, struženje, rezkanje ...)
  • avtomatizacija in roboti
  • oprema in stroji za prehrambeno industrijo
  • stroji in orodje za lesno industrijo (tračne žage, cirkularji ...)
  • druge namenske naprave 
  • servis in vzdrževanje
  • remonti 

Če kupujete industrijski stroj ali opremo ali če iščete kvalitetno servisno ekipo, ki bo v najkrajšem možnem času poskrbela za pravilno delovanje vaših naprav in podaljšanje njihove življenjske dobe, boste vse ponudnike s tega področja našli na enem mestu.

Hitro in enostavno preglejte ponudbe in se odločite za vas najboljšega. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju