Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Gospodarska in tovorna vozila - oprema in servis

V kategorijo gospodarskih in tovornih vozil spadajo kombiji, lahka dostavna vozila, furgoni, vozila za  prevoz razsutega tovora, hladilna tovorna vozila in še druga vozila za vse poslovne potrebe na področju cestnega tovornega prometa.

Na enem mestu boste našli ponudnike, ki prodajajo rezervne dele in dodatno opremo za gospodarska in tovorna vozila, kot tudi servisne delavnice, kjer bodo izkušeni mehaniki, avtoličarji, avtokleparji in drugi specializirani poklici poskrbeli, da boste avtoprevozniške storitve opravljali zanesljivo, varno, točno.Gospodarska in tovorna vozila - oprema in servis 

Ne glede na vaše poslovne zahteve s področja logistike, transporta in špedicije, na portalu Moja dejavnost boste na enem mestu zbrali vse najboljše ponudnike gospodarskih in tovornih vozil, pripadajoče opreme in storitev, da bo vaše delo potekalo nemoteno in boste nivo svojih storitev ohranjali visoko. 

V segmentu Gospodarska in tovorna vozila - oprema in servis boste našli delavnice, kjer bodo poskrbeli za nadgradnje vaših vozil, za redno vzdrževanje in servis, popravila, kot tudi vgradnjo najrazličnejše dodatne opreme in servisiranje le te. Če želite, da so vaša vozila skladna s predpisanimi standardi, ekološka, zanesljiva, varna, poiščite sodelavca na portalu Moja dejavnost.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju