Gradbeništvo in nepremičnine

Gradbeništvo in nepremičnine
Elektro storitve in elektroinstalacije

Elektro storitve in elektroinštalacije

Elektro storitve so nepogrešljiva dela na vsakem objektu, pa naj gre za zasebne ali javne stavbe, notranje prostore ali zunanjo infrastrukturo, novogradnje ali sanacije objektov.

Spekter elektro storitev je izjemno širok, zato je iskanje in primerjanje ponudb včasih zamudno, a ne, če pobrskate po bazi podjetij na portalu Moja dejavnost

Elektromonterji in elektroinštalaterji iz vseh slovenskih regij, večja in manjša podjetja, ki se ukvarjajo z elektro storitvami so vsi pregledno zbrani na enem mestu. Preverite kategorijo Elektro storitve in elektroinštalacije in poiščite strokovnjaka, ki vam je najbližji ali ima najugodnejšo ponudbo za vas.

Ko je potrebno poskrbeti, da omrežje z električno energijo deluje pravilno in ga lahko uporabniki varno uporabljajo, boste potrebovali elektro monterja. Poleg tega, da bo odpravil morebitne napake in obnovil infrastrukturo, jim lahko zaupate tudi vgradnjo števcev porabe električne energije, postavitev daljnovodov, kablovodov, priklope objektov na električno omrežje.

V notranjosti objektov pa je običajno večje povpraševanje po elektroinštalaterjih. Ti se ukvarjajo s postavljanjem napeljave oziroma ureditve električnega toka zapotrebe razsvetljave, internetnih povezav in računalnikih omrežij, postavljanjem strelovodov, montažo pametnih inštalacij in na koncu s fino montažo. 


Elektro storitve in elektroinštalacije se delijo na številne veje  

Pri elektro storitvah in izdelavi elektroinštalacij vam lahko ponudniki nudijo celostne storitve, kar pomeni, da opravijo vse, od prve faze do zadnje, ali pa so specializirani za točno določeno fazo. Mnogi elektro mojstri strankam tudi svetujejo pri postavitvi in izbiri stikal, vtičnic, razsvetljave…

Elektro storitve in elektroinštalacije so zagotovo eno od tistih del, ki jih ne priporočamo, da jih izvajate sami. Sama izvedba je tehnično zahtevna in varnostno občutljiva. Električarji so za to strokovno usposobljeni in izkušeni, zato vam priporočamo, da izvedbo prepustite njim. Na portalu Moja-dejavnost.si boste lažje našli najprimernejše rešitve, ki bodo ustrezale vašim željam, potrebam in financam.

Elektroinštalacije se v grobem delijo na:

  • nizkonapetostne elektroenergetske (te služijo za moč in razsvetljavo) ter
  • informacijske inštalacije (namenjene za telefonijo, protivlomno zaščito, protipožarno zaščito, klimatizacijo, domofone, ogrevanje…).


Pri izbiri električarja je pomembno, da se natančno dogovorite o vseh elektro storitvah in elektroinštalacijah

Elektro storitve, ki jih stranke elektroinštalaterjev največkrat iščejo, so:

Če si želite, da električne napeljave delujejo brezhibno, da so varne za uporabo in v objektu v celoti pokrivajo vaše potrebe, potem v kategoriji Elektro storitve in elektroinštalacije na portalu Moja dejavnost poiščite tistega strokovnjaka, ki vam bo znal prisluhniti, svetovati in tudi realizirati izvedbo napeljave, kakršno potrebujte.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju