Medicina in zdravje

Medicina in zdravje
Domovi za ostarele, oskrba in nega starejših

Zavodi za zagotavljanje institucionalnega varstva ali na kratko domovi za ostarele so javne ustanove, nastanitvene kapacitete v tretjem življenjskem obdobju pa v Sloveniji nudijo tudi nekateri zasebniki s koncesijo.

V Sloveniji je več kot 100 lokacij, kjer se odvija institucionalno varstvo, v dodatni ponudbi pa mnogi ponudniki zagotavljajo tudi dnevno varstvo, pomoč na domu in dostavo kosil.

Domovi za ostarele zagotavljajo standardne ali osnovne storitve, to so namestitve, prehrana, zdravstveno varstvo in nego, socialno oskrbo in osebno pomoč, kot tudi različne nadstandardne storitve z doplačilom (pedikura, masaža ...). Katere storitve vam ponuja izbrana ustanova preverite v kratkem opisu posameznih izvajalcev, na njihovi spletni strani ali preko kontaktnih podatkov, ki jih najdete na portalu.


Domovi za ostarele, oskrba in nega starejših

Iščete kvalitetno ponudbo za institucionalno varstvo ali strokovno, prijazno in ugodno pomoč na domu?

Domovi za ostarele zaposlujejo strokoven, izkušen in celovito usposobljen ter prijazen kader z najrazličnejših področij. Na voljo so delovni terapevti, fizioterapevti, negovalci in ostalo osebje ter prostovoljci, ki skrbijo za dobro in varno počutje starejših. Z dnevnimi aktivnostmi prilagojenimi starostnikom tudi v starosti spodbujajo udejstvovanje v družbenih, kulturnih in podobnih dejavnostih. 

Ker so kapacitete domov za ostarele največkrat polno zasedene je nujno, v kolikor so izpolnjeni pogoji za sprejem, pravočasno razmisliti o prijavi za sprejem oziroma zaprositi za pomoč na domu. Komu boste zaupali profesionalno skrb, ki bo zadovoljila vaše potrebe in želje, pa preverite pri različnih ponudnikih. Kje jih poiskati? Preko naših spletnih strani so z veseljem dosegljivi za vas! 

Med ponudniki na portalu Moja dejavnost boste svojci starejših ali starejši sami zagotovo znali hitro in enostavno poiskati vam najbližji oziroma najbolj ustrezen in vašim željam prilagojen dom, ki bo bivanje v tretjem življenjskem obdobju na številnih nivojih olajšal.


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju