Avto-moto, transport in prevozi

Avto-moto, transport in prevozi
Avtoodpadi in rezervni deli

Če želite najti avtoodpad v vašem kraju oziroma regiji, ste prišli na pravi naslov. Poiščite zbirne centre za izrabljena vozila in kje poteka prodaja že rabljenih, a še popolnoma uporabnih avtodelov za vse vrste in znamke vozil. 

V bazi avtodopadov na portalu Moja dejavnost boste zanesljivo našli vam najbližjega oziroma tistega, ki ima za vas najboljšo ponudbo. 


Avtoodpadi in rezervni deli

Podjetja, ki se ukvarjajo s področjem avtoodpada delujejo skladno z zakonodajo in predpisi okoljevarstva. Posebno pomembno je, da izberete izkušeno in usposobljeno podjetje, saj so izrabljena vozila odpadki, ki lahko škodujejo okolju. Zato je nujno, da jih pravilno zavržete in da zanje poskrbijo avtoodpadi, ki delujejo okolju prijazno in s ciljem, da na območju kjer delujejo ohranjajo zdravo okolje. 

Pri razstavljanju vozil oziroma pri storitvah avtoodpada nastaja tudi veliko odpadkov, ki jih je možno reciklirati, tako da boste zagotovo našli poslovnega partnerja s tega področja in ponudnika še povsem uporabnih in kvalitetnih rezervnih delov. 


Istakni svoju kompaniju

Zakaj se registrirati?

Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu in dobremu delu, ne uspete dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite, pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!

Dodaj svoje podjetje

Poudarite svoje podjetje!

Se vam zdi, da kljub vašemu kakovostnemu in trdemu delu glas o vašem podjetju ne doseže dovolj ljudi?
Ločite se od konkurence in povečajte prepoznavnost vašega podjetja, s tem pa posledično privabite več novih strank. To pa vam lahko povsem preprosto omogoči Moja dejavnost.

Poudarite svoje podjetje
Istakni svoju kompaniju